5 hetes 3 napos vagyok (remélem még az vagyok). Van még remény? El vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Tegnap előtt elkezdtem vérezni, tegnap tegnapelőtt normális mennyiségű volt de sötétebb, és nem volt darabos és egyátalnán nem fájt a hasam. Ma már csak 1-2 csepp van. Azt tudom hogy később fogant. Émelygés, hányinger mellviszketés,néha a jobb oldalon a hasamban hasszurka, szagoktól való undor van még. A dokim csak a jövöhéten van, mindenképp elmegyek hozzá. Lehet még esély hogy megmaradt a baba?2008. aug. 16. 15:35
1/14 anonim válasza:
Szerintem van esely hogy minden ok,de mindenkepp pihennek addig amig doki megvizsgal..ne emelgess,ne dolgozz...ha nem muszalj..
2/14 A kérdező kommentje:
Hála égnek jövöhéten szabin vagyok úgyhogy tudok pihenni. Legbelül azt érzem hogy minden rendben lesz. De nagyon félek. Nálam ez a menzi szokatlan mert mindíg darabos szokott lenni fájni szokott a hasam és 5-6 napig szokott tartani, van mikor 7. napon múlik el. De ez hogy a mai nap már csak 1-2 csepp van az első nap éreztem egy picit a menzis érzést de fájdalmat, görcsöt NEM! Nagyon reménykedem!
2008. aug. 16. 16:04
3/14 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ne idegeskedj, csak pihenj amennyit tudsz aztán irány a doki... Remélem minden rendben lesz...
4/14 A kérdező kommentje:
Volt már vetélésem, 5 hetes voltam de ez most más. Akkor nagy darabok voltak és fájdogált a hasam is és 6 napig véreztem.
2008. aug. 16. 16:32
5/14 anonim válasza:
Sok oka lehet a vérzésnek. Pl. megemelted magad és vérömleny lett a méhedben, vagy bevérzett a méhed.
Nekem is volt 6 hetesen vérzésem, de én aznap reggel rohantam az ügyeletes kórházba. A 12. hétig feküdnöm kellett és magzatmegtartót szednem, napi 3x2 magnziummal. Remélem, hogy Te is minél hamarabb elmész a saját érdeketekben és nem lesz semmi baj! Legalább megnyugodnál ha elmennél...!
6/14 A kérdező kommentje:
Hétfőn már megyek is. Ma már szinte nincs is semmi, csak 1-2 csepp van a betéten.
2008. aug. 16. 17:40
7/14 anonim válasza:
Elég nyugodt lehetsz, ha hétfőig vársz! Ilyenkor azonnal ügyelet, lehet, h gyógyszerrel segítenek, de a hétfő az még sok idő, menj, nehogy késő legyen!
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem arról van szó hogy nyugodt. Ha nincsenek görcsök és nem erős a vérzés ahogy írtad lehet hogy minden rendben lesz a babával. Ha meg elment akkor meg most hiába mész dokihoz a baba nem lesz ott. De a jövöhéten hétfőn mindenképp menj el, hogy megnézzen. Szerintem érdemes lenne tesztet is csinálnod előtte! Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen, addig is pihenj sokat! Valószínű hogy egy kis darab jött le a nyálkahártyából mert menzinek túl rövid és egy vetélés sem éppen ilyen. Nyugodj meg, az a legfontosabb.
9/14 anonim válasza:
Szerintem minél hamarabb menj el dokihoz, s addig is pihenj sokat! Drukkolok neked, hogy minden ok legyen!!!!!! Majd írj légyszi mit mondott a doki!!!
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Mindenképp megírom!
2008. aug. 16. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!