Nagyon félek, remélem nem vagyok terhes ugye?
A barátommal 2 év után elváltunk. Most vagyok a 32. napban, hogy nem jön meg 29. napra szokott megjönni.
Fogyókúráztam, az étrendem elég rossz volt, és az időkben sok stressz ért. Remélem ez az oka!
De van ezek mellett olyan problémám, hogy este hányinger gyötör, és néha rám tör az érzés, hogy mindjárt megfog jönni. De aztán semmi. Fehér folyásom van...
Ugye ne izguljak?:((((
Fogamzásgátlót nem tudtam szedni, egyéb okok miatt (Szív)
Iszonyatosan félek!!!!!
Ennyire nem lehetek szerencsétlen...Nagyon magam alatt vagyok!
Védekeztetek?
Miért nem csinálsz tesztet?
szerintem az vagy, de megnyugtatás képpen írom,nem biztos, mert a hányinger nem jelentkezik ilyen korán és nagyon sok mindentől késhet. de úgyis kiderül a tesztből.
Ne érezd magad szerencsétlennek.Ha 2 évig együtt voltatok, akkor komoly volt a pasid, tuti nem hagy cserben.Ha pozitív lesz a teszt keresd fel mindenképp és együtt döntsetek a baba sorsáról.
Engem egyedül nevelt az anyukám,mert terhesen apám lelépett,de sose érezte magát szerencsétlennek!!!
Nagyon szépen köszönöm nektek!
Szeretnék babát, de csak attól akiben megbízok... Tudom, nem ilyen egyszerű...De elég lelkis vagyok, nekem fontos a család, szeretem a gyerekeket ez nekem egy érvágás lenne, főleg, hogy tudom,ÉN lennék HIBÁS.
Holnap mindenféleképpen írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!