Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon félek, remélem nem...

Nagyon félek, remélem nem vagyok terhes ugye?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 év után elváltunk. Most vagyok a 32. napban, hogy nem jön meg 29. napra szokott megjönni.

Fogyókúráztam, az étrendem elég rossz volt, és az időkben sok stressz ért. Remélem ez az oka!

De van ezek mellett olyan problémám, hogy este hányinger gyötör, és néha rám tör az érzés, hogy mindjárt megfog jönni. De aztán semmi. Fehér folyásom van...

Ugye ne izguljak?:((((

Fogamzásgátlót nem tudtam szedni, egyéb okok miatt (Szív)

Iszonyatosan félek!!!!!

Ennyire nem lehetek szerencsétlen...Nagyon magam alatt vagyok!

2011. okt. 24. 00:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
8 éve így védekezel? Semmi gumi, csak a megszakítás? Akkor már pont ideje egy terhességnek, nehogy lerontsd a statisztikát.
2011. okt. 24. 03:08
 12/43 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes is!Ha szabad kérdezni miért mentetek szét?
2011. okt. 24. 06:59
 13/43 anonim ***** válasza:
teszteltél?
2011. okt. 24. 09:13
 14/43 anonim ***** válasza:
Mi is 8 éve így védekeztünk és sose voltam terhes.Nincs bajunk mert van egy gyerekünk akit terveztünk.Ha jól csinálja a férfi,hogy időbe kiveszi nem lehetsz terhes.Akárki akármit mond én nem hiszek előváladéktól terheslettem szövegben.Aki megszakításos módszerel lett terhes ott bisztos történt kis baleset akár 1 másodperc csak a nő nem tud róla de lehet a férfi sem.Na most bisztos sokan megtámadnak de nem kell mert ez az én véleményem.
2011. okt. 24. 09:37
 15/43 anonim ***** válasza:

fogyókúra, fogyás, válás, ez mind olyan stressz, ami simán produkálhatja az összes tünetet. A folyás is ezer dologtól lehet.

A megszakítás nem védekezés. Eddig szerencséd volt, de nézz meg engem. hüvelykúp és megszakítás mellett estem teherbe, megtartottuk a babát.

Drukkolok, hogy olyan eredményt mutasson a teszt, amit szeretnél!

2011. okt. 24. 09:55
 16/43 anonim ***** válasza:
(Akkor úgy látszik a hüvelykúp nem ér semmit,mehet a kukába!!)
2011. okt. 24. 11:08
 17/43 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény???
2011. okt. 24. 12:07
 18/43 anonim ***** válasza:
Na?
2011. okt. 24. 12:40
 19/43 anonim ***** válasza:
miújság?
2011. okt. 24. 12:41
 20/43 anonim ***** válasza:
mizu?
2011. okt. 24. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!