Mennyi ido utan lehet tesztelni? Es milyen tunetek vannak az elso 2-3hetben? Remelem osszejon. BAr eleg bizonytalan vagyok.24L
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 22:37
1/14 anonim válasza:
Lehet a nem várt napján is, de sokkal biztosabb, ha a kimaradt mensi után 3-4 nappal tesztelsz. Tüneteket nem mindenki produkál, de lehet mindjárt megjön érzés, has szúrka, hányinger, hányás, szagoktól való undorodás, puffadás, mellfeszülés.
2/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, az első hónapban csak ritkán vannak tünetek, ezért tudják meg általában a mensi elmaradáskor. Szerintem már tesztelheted bolti pálcikával.
3/14 anonim válasza:
Én nem bízok az ilyen 3 napos tesztekben.A beágyazódástól 8-10. napon mutatható ki,mert körülbelül ekkor kezd nagyobb mértékbe termelődni a terhességi hormon.Késéstől számítva körülbelül 4.napon csinálható teszt, ahogy az elöző kommemtelő is írta.Remélem segítettem.:)És sok sikert a babához.
4/14 A kérdező kommentje:
Az a baj h rendszertelen a menszim,igy nem tudom, hogy mikor teszteljek, mert 9en voltunk egyutt es ha holnap tesztelek az meg korai?
2011. júl. 21. 22:49
5/14 anonim válasza:
Ha megtörtént a beágyazódás,akkor azt már a tesztnek is ki kell mutatnia.Szerintem nyugodtan csináld meg,nem korai.Ha negatív,és még mindig késik várj még pár napot és csinálj egy másikat!:)
6/14 anonim válasza:
Szerintem meg csak vasárnap/hétfőn. Ha 9-én voltatok együtt és tegyük fel akkor volt középidei peteérésed, akkor még majd csak a napokban kellene megjönnie. Nem érdemes korán tesztelni.
7/14 A kérdező kommentje:
menszeszem volt akkor 2nap.
2011. júl. 21. 23:18
8/14 anonim válasza:
Hát kedves kérdező pont mi is ugyanígy vagyunk.9.-én voltunk együtt és szintén két napig volt mensim már ha annak mondható,mert csak barnás folyásom volt.Én hétfőre beszéltem meg a férjemmel hogy tesztelek.
Majd írj meg az eredményed.
9/14 anonim válasza:
Ha 3 napnál kevesebb és a mennyisége is kevesebb, barnásabb a mensi az terhességre utal, csinálj tesztet és írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok!!!
a kommenteket is olvasgasd, ott van erről szó
10/14 anonim válasza:
Én hétfőre nem vártam ..és ma pozitívat teszteltem..nekem semmi panaszom nincsen,talány annyi hogy egy kicsit aluszékonyabb vagyok.Drukkolok hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!