Teszteltem ma pozit/remélem/Csak kicsit aggódom, mert a pozitív vonalnál az egyik széle erősebb rózsaszín, és a csík többi része halvány. Ez jelent valamit? Rosszat vagy jót?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 17:29
1/9 Manka68 válasza:
Tegyél fel képet, így bármit el tudok képzelni. De szerintem csak egyenetlenül van elosztva a reagens. Ha ott a csík, akkor ott van. :-)
2/9 A kérdező kommentje:
sajna képet nem tudok felrakni, remélem sikerült, majd hétvégén még tesztelek egyet.Köszi azért:)
2011. aug. 3. 17:40
3/9 anonim válasza:
Szerintem pozitív, mert a vonal,ha halvány is volnal.
De azért tesztelj még egyet,nem ártana reggeli első vizeletből.Mikorra nem vártad?
4/9 A kérdező kommentje:
tegnapra, még pár napot várok...
2011. aug. 3. 18:08
5/9 anonim válasza:
Drukkolok, és várom a híreket.Remélem gratulálhatok!
6/9 Manka68 válasza:
Szerintem nem kell várni, ha már egyszer kimutatta a teszt, a többi is ki fogja. Reggeli eslő pisi, és megnyugszol. :-)
7/9 A kérdező kommentje:
Ma pozit teszteltem, tiszta jóóóó:))))
2011. aug. 5. 11:56
8/9 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!