Pénteken teszteltem: Pozitív vagy negatív? Látszik második vonal ha fény felé fordítom, de fehéres színű, nem rózsaszín.
Figyelt kérdés
Szellemcsík? Párom is látja, tehát nem odaképzelem :)2009. máj. 11. 14:26
1/9 anonim válasza:
Csinálj mégegy tesztet. Gabrielt vegyél.
2/9 anonim válasza:
Ha pénteken teszteltél, ma vagy holnap csinálj még 1-et!
Majd írj, hogy baba van-e :)
3/9 anonim válasza:
csinálj gyet holnap reggel és ird meg.. én ki sem birnám, hogy ne teszteltem volna ma is..
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy az a csík helye. Vegyél más fajtát, hátha az egyértelműbb és talán jobban fog látszani, ha tényleg terhes vagy.
5/9 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam. Nálam sajnos negatívat jelentett ez már többször is.
Hidd el, a pozitív minden irányból látszik, még ha halvány is, és színe is van!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én attól tartok hogy sajnos negatívat jelent, ezért is nem teszteltem ma reggel újra, nem mertem.. :(
De azt hiszem hogy ma veszek egy másik tesztet, és holnap reggel tesztelek, hátha erősebb lesz a 2. csík :)
2009. máj. 11. 15:11
7/9 anonim válasza:
én drukkolok. ird majd meg reggel jo?
32
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Feltétlenül megírom :)
2009. máj. 11. 16:04
9/9 A kérdező kommentje:
Csináltam ma reggel tesztet....sajnos negatív :(
Remélem hogy következő hónapban végre összejön :)
2009. máj. 12. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!