Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes 3 napos vagyok (reméle...

5 hetes 3 napos vagyok (remélem még az vagyok). Van még remény? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Tegnap előtt elkezdtem vérezni, tegnap tegnapelőtt normális mennyiségű volt de sötétebb, és nem volt darabos és egyátalnán nem fájt a hasam. Ma már csak 1-2 csepp van. Azt tudom hogy később fogant. Émelygés, hányinger mellviszketés,néha a jobb oldalon a hasamban hasszurka, szagoktól való undor van még. A dokim csak a jövöhéten van, mindenképp elmegyek hozzá. Lehet még esély hogy megmaradt a baba?
2008. aug. 16. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hid el nekem nincs gond.
2008. aug. 16. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet sz is, hogy valaki terhesség alatt menstruál, és akkor normális a vérzés, de lehet, hogy baj van, minél előbb nézesd meg dokival!
2008. aug. 17. 10:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Most ebben a pillanatban csináltam egy tesztet, halványan de pozitív !!! Akkor ezek szerint ott a baba?????
2008. aug. 17. 18:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál és 5 mm-es a petezsák! Kaptam gyógyszert Utrogestant úgyhogy remélem minden rendben lesz!
2008. aug. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!