Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még remény? Vagy mi van?...

Van még remény? Vagy mi van? Nagyon el vagyok keseredve!

Figyelt kérdés
2 hete voltam uh-n egy + teszt után, ott 11mm-es nykh-ba látott a doki 5mm-es petezsákot benne a szikhólyag sejthető (méhen belül). Ma voltam ujra uh-n, az SZTK-ban ahol a doktornő az uh-n azt mondta: Nincs terhesség. Hozzáteszem elég bunkón! Nagyon megrökönyödtem és alig bírtam visszafogni a sírást. Azt mondta hogy nem érti a korházban miért mondta a doki hogy terhes vagyok, hisz a 11mm-es nykh menstruáció elötti, és a halvány + teszt nem terhesség... Jövöhéten már bejelentkeztem ahhoz az orvoshoz akihez akartam volna járni. Most csináltam megint egy tesztet és + lett. Most mi van? Mégsem vagyok babás? Vagy melyik doki téved? Segítsetek!
2008. szept. 1. 14:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hogy ma vagyok-lennék 7 hetes.
2008. szept. 1. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
valószínű hogy babás vagy csak nem 7 hetes inkább csak 5 hetes én is így voltam de nekem sajhnos megjött pedig már 2 hetet késett
2008. szept. 1. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem minél hamarabb menj el egy másik orvoshoz! Inkább több lásson. Mond majd el neki az eddigieket. Csak akkor fogsz tudni megnyugodni, ha egy normális, empatikus doki lát minél hamarabb.
2008. szept. 1. 14:10
 4/13 A kérdező kommentje:

Sajna 9-e előtt nem tudok hozzá menni mert akkorra van időpontja.

Csak azt nem értem hogy miért nem látszik? más az uh gép?

2008. szept. 1. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:

A gépen is rengeteg múlik! Hasi UH-on pl. hallottam olyat, hogy csak a 9hetes terhesség látszott. Hüvelyin az 5 hetes nagyon jól látszik, de teljesen biztosak nagyon ritkán lehetünk abban, hogy mikor fogant, lehet, hogy fiatalabb, mint gondolod!

Neked hüvelyit csináltak?

2008. szept. 1. 15:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, mind a kettő hüvelyi volt. Lehet hogy felszívódott? A méhem most 33*43 mm-es. Ez mekkora? A legfiatalabb terhesség 6 hetes lehetne.
2008. szept. 1. 15:22
 7/13 A kérdező kommentje:

2 héttel ezelőtt meg 38mm volt az átmérője a méhemnek.

Szerintetek? Hogy lehet hogy a teszt+?

2008. szept. 1. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha a 11mm-es nyalkahartyat mensi idoben lattak, akkor az lehet, hogy a mensi miatt volt megvastagodva. De ha nem jott meg mar legalabb 1 hete,az inkabb babat sejtet. Az meg foleg, hogy van egy ujabb + teszted. a bunko dokikkal sajnos nem lehet mit kezdeni. Ha tovabbra sem jon meg, akkor szerintem csinalj par nap mulva egy ujabb tesztet. 9-e mar mindjart itt van. Annyi idosen nekem is csak egy petezsakot lattak. Drukkolok neked.
2008. szept. 1. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj el másik dokihoz is. Ne keseredj el és kérlek írj, hogy mit mondtak.

Drukkolok!

2008. szept. 1. 19:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát nem tudom mi lesz. De majd mindenképpen megírom hogy mi lett. Remélem az sztk-s doki csak béna volt és ott a babóka. Már ma lennék 7 hetes. Szóval jövöhéten amikor megyek a normális orvoshoz már 8 hetes, ha ott van a pocaklakó. Jaj szorítsatok! Nagyon szeretném a picit!
2008. szept. 1. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!