Van még remény? Vagy mi van? Nagyon el vagyok keseredve!
Figyelt kérdés
2 hete voltam uh-n egy + teszt után, ott 11mm-es nykh-ba látott a doki 5mm-es petezsákot benne a szikhólyag sejthető (méhen belül). Ma voltam ujra uh-n, az SZTK-ban ahol a doktornő az uh-n azt mondta: Nincs terhesség. Hozzáteszem elég bunkón! Nagyon megrökönyödtem és alig bírtam visszafogni a sírást. Azt mondta hogy nem érti a korházban miért mondta a doki hogy terhes vagyok, hisz a 11mm-es nykh menstruáció elötti, és a halvány + teszt nem terhesség... Jövöhéten már bejelentkeztem ahhoz az orvoshoz akihez akartam volna járni. Most csináltam megint egy tesztet és + lett. Most mi van? Mégsem vagyok babás? Vagy melyik doki téved? Segítsetek!2008. szept. 1. 14:04
1/13 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hogy ma vagyok-lennék 7 hetes.
2008. szept. 1. 14:05
2/13 anonim válasza:
valószínű hogy babás vagy csak nem 7 hetes inkább csak 5 hetes én is így voltam de nekem sajhnos megjött pedig már 2 hetet késett
3/13 anonim válasza:
Szia! Szerintem minél hamarabb menj el egy másik orvoshoz! Inkább több lásson. Mond majd el neki az eddigieket. Csak akkor fogsz tudni megnyugodni, ha egy normális, empatikus doki lát minél hamarabb.
4/13 A kérdező kommentje:
Sajna 9-e előtt nem tudok hozzá menni mert akkorra van időpontja.
Csak azt nem értem hogy miért nem látszik? más az uh gép?
2008. szept. 1. 14:13
5/13 anonim válasza:
A gépen is rengeteg múlik! Hasi UH-on pl. hallottam olyat, hogy csak a 9hetes terhesség látszott. Hüvelyin az 5 hetes nagyon jól látszik, de teljesen biztosak nagyon ritkán lehetünk abban, hogy mikor fogant, lehet, hogy fiatalabb, mint gondolod!
Neked hüvelyit csináltak?
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, mind a kettő hüvelyi volt. Lehet hogy felszívódott? A méhem most 33*43 mm-es. Ez mekkora? A legfiatalabb terhesség 6 hetes lehetne.
2008. szept. 1. 15:22
7/13 A kérdező kommentje:
2 héttel ezelőtt meg 38mm volt az átmérője a méhemnek.
Szerintetek? Hogy lehet hogy a teszt+?
2008. szept. 1. 15:28
8/13 anonim válasza:
Ha a 11mm-es nyalkahartyat mensi idoben lattak, akkor az lehet, hogy a mensi miatt volt megvastagodva. De ha nem jott meg mar legalabb 1 hete,az inkabb babat sejtet. Az meg foleg, hogy van egy ujabb + teszted. a bunko dokikkal sajnos nem lehet mit kezdeni. Ha tovabbra sem jon meg, akkor szerintem csinalj par nap mulva egy ujabb tesztet. 9-e mar mindjart itt van. Annyi idosen nekem is csak egy petezsakot lattak. Drukkolok neked.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is menj el másik dokihoz is. Ne keseredj el és kérlek írj, hogy mit mondtak.
Drukkolok!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát nem tudom mi lesz. De majd mindenképpen megírom hogy mi lett. Remélem az sztk-s doki csak béna volt és ott a babóka. Már ma lennék 7 hetes. Szóval jövöhéten amikor megyek a normális orvoshoz már 8 hetes, ha ott van a pocaklakó. Jaj szorítsatok! Nagyon szeretném a picit!
2008. szept. 1. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!