Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom, hogy terhes vagyok...

Nem tudom, hogy terhes vagyok e, de ma nagyon bevertem a hasam, még mindig fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szóval szeretnénk babát a párommal, próbálkozunk is, így elképzelhető, hogy terhes vagyok, de csak egy hét múlva kell megjönnie. Ma takarítottam a kádat és nagy sarokkádunk van. Nem elég csak a kezemet kinyújtani, be kell hajolni a kádba, hogy elérjem a sarkát. Véletlenül megcsúsztam és bevertem a kád peremébe a hasam alját. Azóta is fáj, nem nagyon, de fáj! Ha esetleg terhes vayok lehet baja a bébinek? Vagy most mit tegyek?
2010. febr. 27. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj nagyon nem lesz baj, de ha elhúzodik a fájdalom fordulj orvoshoz terheség nélkül is.
2010. febr. 27. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Előzővel egyetértek, annyival kiegészíteném:

Ha van is baba, akkor ő még annyira pici, hogy nem üthetted meg. Kb. még csak most van a beágyazódás ideje.

2010. febr. 27. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. febr. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!