Szerintetek megtartsuk?
Egyik együttlétkor nem védekeztünk(nem volt szándékos), és össze is jött a baba, megtartsuk?
a barátnőm 24 éves én 26éves vagyok.
van saját lakásunk
előre is köszi
26F
Anyám!
Ha én most azt mondom, mint Gipsz Jakab Bivalybaszn.dról,hogy ne, akkor elvetitek?
hogy hogy nem szándékosan nem védekeztetek? nem vettétek észre hogy nincs rajtad óvszer vagy mi?
Én megtartanám, de ez én vagyok, nekem számít az a kis élet is.
Ha egyáltalán megfogalmazódott a kérdés benned, és képes voltál kirakni ide, akkor szvsz te nem vagy elég érett a gyereknevelésre, és nem áll erős lábakon a kapcsolatotok. Itt most nem arról van szó, hogy legyenek-e az erkélyen balkonládákban virágok, egy emberi lény élete a tét, és egyúttal egy 25-30 évnyi közös projekt a barátnőddel.
Döntsétek el ti ketten, mi legyen, az abortuszon kívül van más lehetőség is, ha nem akarjátok őt, boldoggá tehettek egy másik, felkészült párt azzal, ha örökbe adjátok.
megbeszéltük egymással, és úgy döntöttünk, hogy megtartjük a picit:)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!