Megtartsuk-e a babát így?
Van munkátok? El tudjátok tartani? Vagy a nagyszülőknek akarod szülni??
Én nem tartanám meg.
Nálunk tervezett baba volt,vagyis úgy beszéltük meg,hogy ha lesz,akkor megtartjuk.Mindketten szerettük volna.
csak nálunk az a baj,hogy egyikőnk se dolgozik,viszont,ha megtartjuk,a párom elmenne dolgozni. Nem a nagyszülőknek akarom megszülni.
Voltam orvosnál,igen,tegnap...és én is szeretném megtartani,a párom is,csak semmit nem tudunk elérni a szüleinknél.
Utolsó: a szüleid mit szóltak hozzá?
Nálunk meg senki nem örül,csak a barátom apukája,az enyém nem is tudja,de nagyon nagyon ki fog akadni...
Szerinted megtartsam,vagy ne? Mert senki nem akarja,és a barátom bár szomorú,de kezd beletörődni,hogy nem lehet megtartani a babát. Én meg nem tudom ezt elfogadni,hogy elvetessük. Mindenki szerint elrontom az életem,és a barátom is elhagy majd.
" Van munkátok? El tudjátok tartani? Vagy a nagyszülőknek akarod szülni??
Én nem tartanám meg. "
sajnos osztanom kell a válaszadó véleményét..
"Mert arra apellálni,,hogy a szüleitek uygsem raknak majd utcára a gyerekkel,hiába ellenzik most ,hát finoman szólva kicsit visszataszitó számomra."
Szerintem embert ölni még visszataszítóbb, de egyébként is az a normális, ha a nagyszülők segítenek a gyereknevelésben, akkor is, ha történetesen később születik a gyerek.
jaaahhhhjjjj!
miert megy el minden fiatalnak az esze ilyen koran????
kedves kerdezo,ne haragudj amiert ezt fogom irni,nem sertesnek szanom,csak egyszeruen nem tudom felfogni,hogy ha nincs munkatok,nem dolgoztok,akkor mi az,hogy tervezett baba???
a semmire nem szulunk!!!!!
tudod mennyibe kerul egy babakocsi vagy egy havi pelenka? es akkor a tapszerrol meg nem is beszeltunk!
nem lehet a semmire szulni es pont ezert ellenkeznek anyukaitak,mert ok pontosan tudjak,hogy milyen amikor a gyerekkel az ugyeletre kell futni es az utolso forintodat a gyogyszerere kell kolteni! ok pontosan tudjak ,hogy miert nem akarjak!!!
mi mar benne vagyunk a korban ( 30 eves a parom, en 25) mi tervezzuk a babat,mert mar megteremtettuk az anyagi hatteret a picinek! de szerintem ti meg erre se szellemileg se erzelmileg nem vagytok felkeszulve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!