Megtartsuk-e a babát így?
Nagyon fiatal vagy. Egy kisbaba a legszebb dolog egy nő életében, de nagyon nehéz is.
A legnagyobb baj az, h annyira fiatal vagy, h úgysem ezzel a fiúval fogsz maradni....Sztem ne tartsd meg, majd lesz kisbabád, ha eljött az ideje.
Előző vagyok:
Nekem is volt abortuszom elhalt terhesség maitt, 23 évesen. Akartuk a babát. Majd bele pusztultam, most utólag viszont (28 éves vagyok, 1 éves alányom), úgy látom, h kellett még ez a pár év, h kész legyünk a feladatra. Meg a hátterünk is meglett ez idő alatt.
A másik dolog: manapság már nem jellemző egyáltalán, h vki meddő lesz, mert abortusza volt. Rengeteg ismerősöm volt, akinek az első terhessége nem sikerült, és volt ilyen műtéte, de már van gyereke.
Kedves Kérdező! Tényleg nehéz helyzetben vagy, de a szívedre hallgass, mert később nem tudsz majd a lelkiismereteddel elszámolni akárhogy döntesz. Nekem 15 évesen vetélésem volt, de így is szakember segítségére volt szükségem az elmúlt pár évben, mert nem akart a baba összejönni és úgy hittem a rég elkövetett hibám miatt. Szóval ha megtartanád, akkor tartsd meg, de törekedj, hogy minél hamarabb saját lábra álljatok.:) Ezt a szülőkkel is meg lehet beszélni.
A sok 25-30 évesnek, akik szerint korai ez, azoknak mondanám, hogy inkább sajnos, hogy a mai világban mindenki későn szül, és ettől nem tudnak a nők időben elmenni szülni, mert előbb karriert kell építeni. Én 32 éves vagyok és most estem teherbe, és boldog vagyok, hogy ikreket várok, mert mégegyszer nem tudnék kiesni a vezetői pozíciómból ennyi időre. Így pedig meglesz a két megálmodott kis lurkó.:D
ezt a gyereket nem ti nevelnétek fel párként hanem a nagyszülők meg az élet magától.
nincs értelme megtartani, lesz még lehetőséged később babázni, előbb neked kell felnőni, szinte még alig múlt el a gyerekkorod, ne akarj ilyen hamar felnőtté válni
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Örökbeadáson nem gondolkozunk egyáltalán,mert ha megszülném,akkor nem adnám oda másnak,mert mi szeretnénk a babát.
36: A szüleidet mennyire támogatták,és mennyire volt nekik nehéz?
38: De,persze,hogy lenne jogod élni,és van is...ezért szeretném én is megtartani a babát,nem szeretném elvetetni. Mi jó viszonyban vagyunk a szülőkkel,csak az a baj,hogy nem akarják a babát.
39. Igen,mi nagyon szeretnénk a babát.
megnéztem,igen...a páromnak már megmutattam,igazából fél attól,hogy valami bajom lenne az abortusz után. Meg én is.
De persze nem emiatt szeretnénk megtartani a babát,mert félünk,hogy bajom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!