Megtartsuk-e a babát így?
Az a normális,ha segitenek igen. De kizárni őket a döntésből,és lesz&rni a véleményüket ,miközben ők etetnék,ruháztatnák azt a gyereket már nem normális. Nagyon sok fiatal igy áll hozzá, "az én gyerekem,megtartom,anyámnak nincs beleszólása" ,szerintem ez nem korrekt,amig (bár utálom ezt a szöveget) az ő házukban laksz,ők fütik a seggedet 20 fokra,ők veszik a kajádat,a ruháidat,ők finanszirozzák a tanulmányaidat ,akkor nem korrekt,hogy te önkényesen lefosod,hogy nem akarnak mégegy embert eltartani,azért is megszülöd. Van beleszólásuk,nyilván nem mehetnek el abortuszra helyetted,de miért is lenne baj,ha ők hangot adnak a nem tetszésüknek? Szerencsére a kérdezőn látom,hogy átgondolja,és figyelembe veszi a család többi tagjának a vélemnényét is.
Az emberölés pedig jogilag bűnnek számit,aki elköveti azt börtönbüntettéssel súlytják. Tudtommal a jelenlegi hatályos jogszabályok szerint az abortuszért nem jár büntetés,szabadon választható eü. beavatkozás,tehát nem számít gyilkosságnak. Az elvakult,abortuszellenes fröcsögéssel senki nem lesz előrébb,és akérdezőnek sem segitettél a hozzászólásoddal, de azért kösz a részvételt.
Ne haragudj, de mi az, hogy tervezett baba volt, vagyis úgy voltatok vele, hogy ha jönni akar, hadd jöjjön?! Úgy, hogy egyikőtök sem dolgozik, most pedig azon gondolkoztok, megtartsátok-e?? Nem akarlak bántani, mert van elég bajod, de szégyellhetnétek magatokat!
Nem dönthetnek az itteni hozzászólók a gyereked élete felett, de ilyen gondolkodásmódú "szülőkkel" nem sok esélye van a normális életre szerencsétlennek.
Nem gondolkozunk igazából azon,hogy megtartsuk-e,mert a választ tudjuk mind a ketten.
Azt én is nagyon jól tudom,hogy nem dönthetnek helyettem,és nem is azt kértem,csak véleményt.
Miért ne lenne esélye normális életre?
"Az emberölés pedig jogilag bűnnek számit,aki elköveti azt börtönbüntettéssel súlytják. Tudtommal a jelenlegi hatályos jogszabályok szerint az abortuszért nem jár büntetés,szabadon választható eü. beavatkozás,tehát nem számít gyilkosságnak. "
Attól, hogy az embertelen, ultraliberális törvény megengedi, attól még gyilkosság. Épp elég baj, hogy megengedi, mellesleg ez a törvény alkotmányellenes, és nem a "magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg" miatt, hanem a "minden embernek joga van az élethez" miatt.
Kérdező! Ezeket feltétlenül nézd meg!
Meg ezeket is!
És ha még ez sem lenne elég, akkor ezt is!
És ha kell, mutasd meg szüleidnek is ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!