Megtartsuk-e a babát így?
en vagyok a 10-es valaszolo!
en nem irtam neki,h vetesse el,csak azt akartam elerni,hogy a jozan eszevel gondolkodjon!
nincs meg a megfelelo hattere,hogy felnevelje!
ezt is meg kell ertened,hogy a semmire nem szulunk!
el kell gondolkodnia az orokbeadason is !!!!
ettol en meg nem buzditottam az abortuszra!!!
Szia! Szerintem is kicsit fiatalok vagytok még, bár én 22 évesen szültem az első fiamat.
Most 25 vagyok, és ismét szültem, és amikor szülés előtt a kórházban voltam, behoztak egy fiatal kismamát abortuszra, mert még nem akart gyereket, és az orvos véletlenül rosszul csinált valamit, és kivették a lány méhét; már nem lehet gyereke. Nem volt több 20 évesnél.
Én ezért nem mernék soha abortuszra menni.
Mellesleg ha Te is akarod és a párod is, szerintem tartsátok meg, már felnőtt nő vagy, neked kell meghoznod a döntést, nem pedig anyukádnak.
Nekem apukám nem akarta, hogy megszüljem az első babámat, mert nem fogom tudni felnevelni meg ilyesmi, azóta már férjnél vagyok, van lakásunk, és megérkezett a kis tesó is. És apám imádja az unokáit.
Szerintem az anyukák is így lesznek, mihint meglátják majd a kis csöppséget, beleszeretnek.
Ha elég stabil a kapcsolatotok, és lenne miből felnevelni úgy gondolod, akkor tartsd meg.
25 éves kismama, 3 éves és 1 hónapos kisfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!