Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen tünetmentes vagyok....

7 hetesen tünetmentes vagyok. Tudom sokan írják. Szeretnék hasonló kismamákkal vagy már anyukákkal beszélgetni. Lehet privátba is?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy vagy azóta?
2015. jún. 10. 15:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól. A babámal is minden rendben. 9 hetes vagyok.
2015. jún. 10. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Örülök én is jól vagyok most is hétvégén töltöm a 9.hetet max annyi hogy az alacsony vérnyomásom miatt többet szédülök.Boldog babavárást :)
2015. jún. 11. 07:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól vagytok. nekem magas a vérnyomásom. mikor mész uhra? én 7-én.
2015. jún. 11. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 6-án :) kicsit tartok tőle, hogy nincs semmi tünetem mert annyi rosszat hallani,hogy elhalhat a magzat,de bízom benne hogy így hogy nem is vokt tünetem talán nincs baj.Én összesen annyit éreztem,hogy valamikor nagyon valamikor kevésbé érzékenyek a melleim,egy két nap volt hányingerem,meg szédölgök az alacsony vérnyomásom,semmi más.
2015. jún. 14. 11:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Kicsit én is félek mert nekem sincs tünet. Már a mellem se fáj úgy mint eleinte. Hát igen én is olvastam sok rosszat de nem szabad ilyeneket olvasni.

Majd îrj ha voltál uhán. De bármikor írj ha van valami.

Jò babavárást!!

2015. jún. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!