7 hetesen tünetmentes vagyok. Tudom sokan írják. Szeretnék hasonló kismamákkal vagy már anyukákkal beszélgetni. Lehet privátba is?
Szia! Én ma vagyok 6+2. Nekem sincs semmi különösebb tünetem. Nagyon-nagyon enyhe mell érzékenység és a fehér krémes folyás. Meg kicsit nőtt az étvágyam, ennyi.
Miről szeretnél beszélni? Írhatsz privit is, ha gondolod.
Szia. Nekem már 2 éves a fiam. Csak a kimaradt menzesz jelezte a terhességet, és végig jól voltam. Imádtam minden pillanatát!
37. hétig dolgoztam sörözőben...
Én ma vagyok pont 7+O hetes. Néhány napig volt rajtam fáradtság meg émelygés az 5.héten, azóta semmi tünetem. Jövőhéten megyek először dokihoz izgulok hogy minden oké legyen.
Szivesen beszélgetek privátban ☺
Szia kedves kérdező!
Én ezen a héten leszek 25 hetes kismama :) Nekem semmi tünetem sem volt se az elején se később. Csak úgy jöttem rá,hogy nem jött meg. Örülj neki,hogy a szerencsések közé tartozol.
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!