Hasonló tünetekkel és "kívánósággal" kinek milyen nemű babája született? Tudom, hogy nincs tudományos alapja és sokan babonának tartják, de mégis kiváncsi vagyok
Figyelt kérdés
Az első trimeszterben émelygés, 1-1- nap nagyon erős (de hányás nélkül) , undor az addig nagyon szeretett csokoládétól, tul. képp minden édességtől, viszont sós ételek preferálása, savanyúságok, gyümölcsök kívánása
Esetleg vkinél egyéb?
2009. ápr. 22. 15:08
1/18 anonim válasza:
Nálam ugyanez totál s kisfiú!!!!!!!!!!!!!!!!
2/18 anonim válasza:
szia.a lányommal 30kg hiztam ,mert édességet imádtam+szalonna-kolbi-hagyma:-))))
FIAMMAL:savanyuuborkát faltam kiloszámra,8 kg hiztam:-))))
3/18 anonim válasza:
Nekem is így volt és megszületett a negyedik kislányom:)
4/18 anonim válasza:
ui első vagyok, én is 7 kg t híztam mert csoki-édességundi votl::)akkor neked is jó eséllyel kispas, mint látom::)grtula
5/18 anonim válasza:
én nem tudtam megenni egy falat édeset sem és lányom született, de az előző lányomnál meg csak az édes kellett...Tehát ennyit arról, hogy mennyire lehet erre adni:)))
6/18 anonim válasza:
A nagyobbik fiammal hagyma,savanyúság,zsíros kenyér.
A kicsivel csoki-csoki-csoki.
A naggyal 10 a kicsivel 6 kg híztam.
7/18 anonim válasza:
Megérzés vagy annyira akartam,nem tudom,de lehet csak a sors.Az első fiu és mindenki lányt akart még a párom is.A másodiknál csak lány jöhetett szóban.Igy is történt.De valoszinü ez a sors,de ami érdekes nekem mindig minden bejött amire vágytam.Na persze ha 2 lányom lenne is imádnám öket.6 éves és 13 hónapos angyalkák anyukája.Ja! mielött szültem arrol beszélgettünk,vajon mejikünkre fog hasonlitani? Közös megegyezésként a fiunkat választottuk.Ez mi nem tudom,de tisztára a fiunk.(a fiunknak lányos arca van).
8/18 anonim válasza:
szerintem sz is minden terhessegnel vältozo...en is hänyingeres voltam hänyäs nelkül,es az addig szeretett kajäkra rä sem birtam nezni...aztän edeseket kiväntam (kivänok).semmi savanyu...kisfiam lesz. üdv!32hetes km
9/18 anonim válasza:
En a lányommal amikor várandos voltam,édesre sosat,sosra édeset kivántam és 24kg-t hiztam is.Most bár még az elején 7 hétben járok és szintén ahogyan te itt ott érzem az émelygést.Undorodom a kávétol,bár nagy kávés voltam.Imádtam a csokit minden mennyiségben és most valahogy azt sem kivánom.Szintén inkább a gyümölcsöket és a zöldségleveseket szeretem.Bizom benne,hogy most nem fogok annyit hizni,bár mindegy fő,hogy minden rendben legyen a babaval.Boldog babavárést kivanok neked.
10/18 anonim válasza:
Se hányingerem,sem pedig hányás nem volt és nem is voltam kívános-undorodós sem.Viszont kevesebb édességet ettem,valamiért.Lányom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!