Hasonló tünetekkel és "kívánósággal" kinek milyen nemű babája született? Tudom, hogy nincs tudományos alapja és sokan babonának tartják, de mégis kiváncsi vagyok
Az első trimeszterben émelygés, 1-1- nap nagyon erős (de hányás nélkül) , undor az addig nagyon szeretett csokoládétól, tul. képp minden édességtől, viszont sós ételek preferálása, savanyúságok, gyümölcsök kívánása
Esetleg vkinél egyéb?
Szia!
Én sem hánytam, de egész napos émelygéseim voltak, és elég későn múlt el. A csokit, édességet én sem kívántam, pedig nagyon szeretem! A sós ropit és a sós kekszeket tudtam csak legyűrni - bár akkor sem javult a hányingerem.
Aztán az 1. trimeszeter vége felé jöttek a gyümölcsök, savanyúságok.
Én most 33 hetes vagyok és fiam lesz!
Csak delelott szokott lenni hanyingerem, de csak az elso honapokban. Aztan elmult, hanyas nem volt.
Fantat Fantaval tudtam volna inni mindig annyira kivantam.
A jegkremet is rettentoen kivantam, mindennap ettem foleg az elejen! Kisfiu szuletett:)
Az első babánál a cokikra voltam rákattanra és a somlóira. Lányom született. A másodiknál undorodtam az édességektől, a sós ételek estek jól, pedig ki nem álhatom amúgy a sósat. Kisfiam született.
Most a harmadik babámat várom, ugyancsak a sósért bolondulok, édesre még véletlenül sem tudok ránézni, még a szagától is hányingerem lesz. A nemét még nem tudjuk, de nagyon kíváncsi leszek!
Hehe,csak benéztem,gondoltam majd jót nevetek,de kikerekedett a szemem.
Velem anyum rengeteg kolbász evett és lány lettem
Kerianyum fiával tonnaszámra ette a gyümölcsöket.Ezek szerint csak van vmi alapja:D
Szia!
Nekem detto igy kezdodott mint neked.
Elso trimeszter emelyges,nem volt hanyas,de undor az volt rendesen.
Terhesseg elott csoki fuggo voltam.
Hat a csoki gondolatatol is rosszul voltam,a sosat kivantam es a savanyu uborkat,ja es a kivit kg szamra.
Mikor vege lett az emelygos idoszaknak jottek a gyuolcsok kg szamra,a szalonna,kolbasz,kocsonya.A zoldsegek foleg a retek es az uborka.
Kesobb mar a csoki is ment naponta egy Mars szelet.
Most 30 hetes vagyok,egesznap csak limonadet innek sok-sok citrommal.Fozelekek,salatak,levesek johetnek.
Csoki megint nem kell.Viszont a jegkrem az johet.Ja es az aszalt datolya.A kolbaszos,szalonnas idoszak se ert meg veget.
Kislanyunk lesz!!!Es eddig 6kg a plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!