Először megyek terhességi tünetekkel orvoshoz. Hogy vizsgál meg a doki?
Na erre voltam kíváncsi. Nem küldött el terhességi laborra?
Remélem nekem is csak ultrahang lesz. Csak az a baj hogy nem biztos hogy terhesség:S
Terhességi laborba engem sem küldött. Hüvelyi ultrahangot csinált, mivel még nem volt szívhang (5 hetesen, vagyis 5 héttel az utolsó menstruációm első napja után), visszarendelt két héttel később, amikor már volt szívhang.
Azt követően kiállította a papírt, hogy élő magzatom van, amivel el kellett mennem a védőnőhöz, aki kitöltötte a "kiskönyvemet".
Attól félsz, hogy esetleg cisztád van?
A terhes méhet tapintással is érzi a doki, és mindenképpen megtapint az UH előtt, anélkül nem is vizsgál/küld el. HA tapintásra nem feltételezi a terhességet, mert nincs megvastagodva a méhfalad, akkor gondolom, más vizsgaáltokat kér.
Ha nagyon aggódsz, mondd el a problémáidat és a sejtéseidet, biztos, hogy megnyugtató választ fogsz kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!