Szerintetek jogosan akadtam ki? mit gondoltok, nekem, vagy a páromnak van igaza?
Látom, megoszlanak a vélemények. Csak nem tudom, hogy tényleg szemétség lenne tőle, vagy én reagálom túl a hormonok miatt, mert az igazat megvallva tényleg elég feszült, ideges vagyok amiatt, hogy félek nehogy előbb jöjjön a kincsem, és nehogy legyen valami baja, mert abba bele őrülnék. Amúgy azért se tudom megemészteni,hogy most ennyire menni akar, mert sose volt ez a munkatársakkal elmenős fajta,igaz mi mindig mentünk mikor szabad hétvége volt kirándulni, meg állatkertbe, meg vittük lányukat moziba, és most egy ideje nem tudunk sehova kimozdulni, de fordított esetben nekem eszembe se lenne itthon hagyni, főleg úgy, hogy Visegrádról nem ér haza két perc alatt. Azt aláírom, hogy rengeteget dolgozik, mert én az első perctől itthon vagyok táppénzen, mert volt vetélésem, meg most is volt gond az elején, és ő azóta minden szombatot bevállal amit lehet, hogy ne érezzük meg anyagilag, hogy táppénzen vagyok.
Ja,amúgy én nem pontoztam le senkit, mindenkinek köszönöm a választ.
Szerencsed, hogy a nagyszulok tudnak segiteni.
A visegradi ut tulzas, de par ora a ceges rendezvenyen szerintem nem.
Kitartast neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!