Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jogosan akadtam...

Szerintetek jogosan akadtam ki? mit gondoltok, nekem, vagy a páromnak van igaza?

Figyelt kérdés
32hetes kismama vagyok, és feküdnöm kell,mert egy hete kinyílt a méhszájam, és voltam a kórházba visszatartáson, utána itthon kell feküdnöm. Van egy 6éves lányunk, szerencsére szüleim most be tudnak segíteni, mikor párom dolgozik. Erre ma bejelenti, hogy vasárnapra meghívták a munkatársai grillezni, úgyhogy nem lesz itthon, de előtte bejelentette, hogy megbeszélték a csapattal, hogy nem mennek el a céges buliba, amit rendezett nekik a cég, hanem jövőhét utáni hétvégén elmennek 3napra visegrádra. Én ezen.kiakadtam, ő meg felkapta a vizet,hogy ő csak arra jó,hogy robotoljon,ennyi igen is jár neki. Szerintetek kinek van igaza? Joggal várnám el,hogy most, hogy a pici miatt feküdnöm kell,mellettünk maradjon, nem szórakozni járjon el?persze kihasználja, hogy szüleim segítenek. Eddig nem csinálta ezt.nem tudom mi baja.
2015. máj. 29. 11:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Látom, megoszlanak a vélemények. Csak nem tudom, hogy tényleg szemétség lenne tőle, vagy én reagálom túl a hormonok miatt, mert az igazat megvallva tényleg elég feszült, ideges vagyok amiatt, hogy félek nehogy előbb jöjjön a kincsem, és nehogy legyen valami baja, mert abba bele őrülnék. Amúgy azért se tudom megemészteni,hogy most ennyire menni akar, mert sose volt ez a munkatársakkal elmenős fajta,igaz mi mindig mentünk mikor szabad hétvége volt kirándulni, meg állatkertbe, meg vittük lányukat moziba, és most egy ideje nem tudunk sehova kimozdulni, de fordított esetben nekem eszembe se lenne itthon hagyni, főleg úgy, hogy Visegrádról nem ér haza két perc alatt. Azt aláírom, hogy rengeteget dolgozik, mert én az első perctől itthon vagyok táppénzen, mert volt vetélésem, meg most is volt gond az elején, és ő azóta minden szombatot bevállal amit lehet, hogy ne érezzük meg anyagilag, hogy táppénzen vagyok.

Ja,amúgy én nem pontoztam le senkit, mindenkinek köszönöm a választ.

2015. máj. 29. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Akkor mit mondjak én? 34 hetes vagyok, lányom 6, feküdnöm kell(ene), legközelebbi rokon 250 km-re, férjem 4 hetes gyakorlatra indult 200 km-re tőlünk... Még csak nem is reklamálhatok, értelme sincs, ez van.
2015. máj. 29. 21:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom. És neked miért kell feküdnöd? Illetve mióta,és még meddig?
2015. máj. 30. 07:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy olvassátok -e még, de párom nem ment el ma grillezni (miután kiírtam a kérdést,azóta szóba se hoztam neki,meg nem is vitáztunk miatta), hanem elvitte a kislányunkat gyereknap alkalmából az állatkertbe. A visegrádi kirándulásból még nem tudom, hogy mi lesz.
2015. máj. 31. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Na akkor igazán boldog lehetsz :)
2015. máj. 31. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerencsed, hogy a nagyszulok tudnak segiteni.

A visegradi ut tulzas, de par ora a ceges rendezvenyen szerintem nem.

Kitartast neked!

2015. jún. 1. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!