Szerintetek jogosan akadtam ki? mit gondoltok, nekem, vagy a páromnak van igaza?
Szerintem ennyi belefer, ha a szuleid ugyis tudnak segiteni.
Ha jo ertem nem a segitseget hianyolod, hanem bant, hogy ö el tud menni grillezni, meg ceges bulira, amig te otthon fekszel.
Biztos en sem örulnek neki teljes szivböl, de szerintem ezen ne balhezzatok.
Ilyen helyzetben én is jobban szeretném, hogy mellettem legyen a párom, ettől függetlenül mosolyogva támogatnám, hogy menjen el, ha a nagyszülők be tudnak segíteni. Hogy ezt kihasználja? Úgy gondolom, jól teszi. Ha megszületik a picitek, feltételezem, hogy ő is kiveszi majd a részét a teendőkből, ha nem a pici körül, akkor a naggyal lesz addig, amíg Te a kicsivel. Lezsnek sírós éjszakák, amikor nem tud aludni, stb.
Persze, mindez az anyukra fokozottan igaz, ezt tudjuk, de a fériakban nincs meg az az elemi hajtóösztön, ami bennünk, hogy akkor is bírjuk, amikor már azt hittük, hogy ennél többet nem lehet....:)
Ne godnold, hogy nem a Te pártodon vagyok, csak szerintem kb. értem a párod gondolatmenetét is. Úgy hiszem, ha még utoljára lazítani akart kicsit a pici érkezése előtt, a legjobb időpontra időzített, sokkal jobb most, amikor tényleg van nagyszülői segítség, mint két hónap múlva. ha időnként ki tudja engedni a gőzt, szívesebben és hatékonyabban tud veled együttműködni majd.Egyszer majd eljön a Te időd (és az enyém és még sokunké:) is:)
Ha olyan állapotban lennék hogy bármelyik percben kórházba kell menni (ugye a méhszáj bármikor kinyílhat újból) az én férjem biztosan nem tudna nyugodtan bulizni.
Max 1-2 órára menne el a grillezésre, ha nagyon muszáj, de szerencsére náluk a céges bulira lehet vinni a családot is, szóval biztos vinné magával a gyereket.
A Visegrádi 3 nap meg mindenképp túlzás.
Hat en is kiakadnek a helyedben. Azert ez igy eleg meredek szerintem.
Persze ennyi jar neki, jo de akkor neked mi jar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!