18 éves fiú páromnak adnám ajándekba. Mit gondoltok róla?
Most leszünk fél évesek és a nyuszi is épp beleesik az időszakba. Arra gondoltam, hogy csinálok neki házilag "kuponokat" amire olyanokat írok, hogy "ma én takarítok", vagy hogy "egész nap Veled vagyok", " szabadnap", "nekem van igazam", szóval ezeket bármikor felhasználhatná 10-15 darab lenne, plusz egy joker. Ez lenne az egyik ajándék.
A másik, hogy nagyon szeret WoWozni, és Ebayen találtam egy kard kulcstartót, ami a kedvenc szereplőjéé. Arra hondoltam, hogy megrendelem és felfűzöm valamire, vagy beleépítem egy képbe, majd még kitalálom.
Ezek mellett még szeretnék neki sütni egy pici tortát:)
Ennyi lenne:) Mit gondoltok, szerintetek örülni fog?
A kulcstartó meg a torta jópofa.
De a kuponfüzet... lehet, hogy le leszek pontozva, mert sokaknak ez gyájjjjjderomantikus... de ez kb. olyan, hogy olyasmit ajándékozol neki, amit amúgy is megadnál / illene megadnod neki a kapcsolatotokban... pl. nem ajándékként tekinteni arra, hogy aznap te takarítasz meg vele vagy. Ráadásul ez kis energiabefektetéssel van meg, közben meg elvagy magaddal, hogy hú, de eredeti meg cukimuki voltál... mikor. 10 év alatt aranyos kb.
Köszönöm a válaszokat!:)
A kuponokkal csak kedveskedni akarok kicsit. Sajnos távkapcsolatban élünk és nagyon ritkán tudunk találkozni. Persze, ezek csak példák, amiket írtam, nem konkrétan ezekre gondoltam. De egyébként is megadunk mindent egymásnak, ez csak egy kis plusz. Mivel venni nem nagyon tudok semmit, úgy gondoltam, hogy készítek neki, és ez szerintem elég személyes is:)
Említettem, hogy ezek csak példák:) 16 éves vagyok.
A takarításról annyit, hogy a városba fog költözni, hogy normális kapcsolatunk legyen, de ismétlem, ez csak egy példa volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!