Miért halhat meg egy baba a pocakban a 36. hét után?
Ha mindezt lehetne bármivel is befolyásolni, akkor senkivel nem történne meg. A legtöbbször az fordul elő hogy a baba kisebb korában csomót köt a köldökzsinórra, majd ahogyan nő úgy szűkül a hely, és egyszercsak meghúzódik a csomó, mely miatt azonnal megszűnik benne a keringés. Ugyanígy a nagyon hosszú zsinórt kicsi korában mikor még szabadon bukvencezik az anyaméhben egyszer-kétszer a nyaka köré tekeri, majd a szülés alatt sajnos az íly módon megrövidült zsinór megfojtja.
Előfordulhat idő előtti lepényleválás, mely óriási vérzéssel jár, mely nagyon sokszor a kicsi halálát okozhatja.
Az utolsó időszakot töltsd pihenéssel, lazítással, feltöltődéssel, lélekben készülj a szülésre, és nem lesz semmi baj. Ha görcsös vagy, pánikba esel, akkor még a szülés sem indul meg rendesen, akadozik a tágulás, sokkal nehezebb lesz. Légy erős, kitartás, hamarosan a karodban tarthatod a kisbabádat.
Egy kétgyermekes anyuka
Szia! Igazából figyelni ilyen esetben sajnos nem tudsz semmire! Én mindenre vigyáztam, s mégis megtörtént. Most újra babát várok, s most sem tudok többet tenni. Egy valamit tehetsz, csak pozitívan gondolkodj!!! Én sem tudok mást! Minden rendben lesz! Beszélgess a babáddal sokat! talán még annyit, ha valami miatt izgulsz beszéld meg valakivel, s ne rágódj rajta napokig. hidd el nagyon ritka véletlen, hogy ilyen történjen, sajnos én pont beleestem.
Csak pozitívan! Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!