9 hetes terhesen halvány rózsaszínes folyás, ez vetélés vagy mitol van?
Igen vérzek,igaz keveset de vér keves kicsi darabokkal...gorcs nincs meg nemis onlik még belolem a vér.
valoszinu valami fejlodesi rendellenesség miatt
Hát akkor nagyon megbízható orvosod volt. :/ Többet remélem soha nem mész hozzá, a saját érdekedben. Inkább a műtétet is végeztesd mással.
Hány éves vagy egyébként?
Nem megyek SOHA tobbet oda,nem volt választott meg fizetett orvosom ezert félvárlól vettek...18 eves vagyok. Es talan igy lett a legjobb. A műtétet is olyan orvos végzi akit szuleim ismernek és sokan ajánlják.
ha az az orvos vegezne a mutetet aki eszre se vette h a magzat mar az elejen se jol fejlodik talan a mutet kozbe megis halnék tole...de komolyan...
De ha nem progeszteronhiánytól van a vérzés, hanem elhal a magzat kromoszóma-rendellenesség miatt, akkor semmiféle gyógyszerrel nem lehet megállítani a folyamatot, és nem is kell. Komolyan nem értem itt a válaszolókat néha. A progeszteronhiány esetén egészséges az embrió, csak az anya valamiért nem termel elég progeszteront, ekkor adnak gyógyszert. De ha kromoszóma-rendellenesség van, ami egyébként a gyakoribb eset, akkor hiába adnak bármit, nem fogja megmenteni az embriót, mert egy kromoszóma-rendellenességet nem lehet progeszteronnal kikezelni.
Nekem is enyhén rózsaszínes lett mára a folyásom. A progeszteronom tudjuk, hogy normális. Semmit nem lehet tenni, ha valami rendellenesség van, nincs rá gyógyszer, most csak várni tudok. Nem görcsöl, nincs egyéb panasz. Majd megírom, hogy mi lett. De butaságokat azért ne mondogassunk egymásnak.
Kedves Utolsó!
Mi lett a vége, ha még olvasod esetleg?
(A hozzászólásoddal maximálisan egyetértek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!