Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesen halvány...

9 hetes terhesen halvány rózsaszínes folyás, ez vetélés vagy mitol van?

Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 17:16
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Nem lett volna mentheto. Hetek óta nem élt már :/ ....csak most kezdtem el vérezni. Már 9 hetes lenne de csak 3mm szóval már regota nemis él csak az orvosok figyelmetlenek voltak és nem vették észre,meg sokszor megse vizsgált,.,h áh nincs semmi gond nemkell vizsgálat majd jojjon a 12 heti UH ra. Naja...meg szerencse h jott ez es elmentem onszantambol
2015. máj. 27. 17:40
 32/39 anonim ***** válasza:
15%
Tudod kinek meséld be... max magadnak.
2015. máj. 27. 17:41
 33/39 A kérdező kommentje:

Igen vérzek,igaz keveset de vér keves kicsi darabokkal...gorcs nincs meg nemis onlik még belolem a vér.

valoszinu valami fejlodesi rendellenesség miatt

2015. máj. 27. 17:41
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem kell bemesélni,hisz így tortent. Már reg ota nem fejlodott...csak 3mm !!
2015. máj. 27. 17:44
 35/39 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagyon megbízható orvosod volt. :/ Többet remélem soha nem mész hozzá, a saját érdekedben. Inkább a műtétet is végeztesd mással.

Hány éves vagy egyébként?

2015. máj. 27. 17:58
 36/39 A kérdező kommentje:

Nem megyek SOHA tobbet oda,nem volt választott meg fizetett orvosom ezert félvárlól vettek...18 eves vagyok. Es talan igy lett a legjobb. A műtétet is olyan orvos végzi akit szuleim ismernek és sokan ajánlják.

ha az az orvos vegezne a mutetet aki eszre se vette h a magzat mar az elejen se jol fejlodik talan a mutet kozbe megis halnék tole...de komolyan...

2015. máj. 27. 18:09
 37/39 AmyNicky válasza:
Én is igy kezdtem. Rozsaszin csik a wc papiron.orvos azt mondta minden oké, 3napjára rá vérezni kezdtem, gyorsan be a korházban, ahol közölték hogy nem látnak már semmit.elment a baba. Pedig nem vártam másnapig. Az volt a baj hogy hittem az orvosomnak aki azt mondta semmi baj a magzattal.:(
2015. jún. 5. 14:49
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

De ha nem progeszteronhiánytól van a vérzés, hanem elhal a magzat kromoszóma-rendellenesség miatt, akkor semmiféle gyógyszerrel nem lehet megállítani a folyamatot, és nem is kell. Komolyan nem értem itt a válaszolókat néha. A progeszteronhiány esetén egészséges az embrió, csak az anya valamiért nem termel elég progeszteront, ekkor adnak gyógyszert. De ha kromoszóma-rendellenesség van, ami egyébként a gyakoribb eset, akkor hiába adnak bármit, nem fogja megmenteni az embriót, mert egy kromoszóma-rendellenességet nem lehet progeszteronnal kikezelni.

Nekem is enyhén rózsaszínes lett mára a folyásom. A progeszteronom tudjuk, hogy normális. Semmit nem lehet tenni, ha valami rendellenesség van, nincs rá gyógyszer, most csak várni tudok. Nem görcsöl, nincs egyéb panasz. Majd megírom, hogy mi lett. De butaságokat azért ne mondogassunk egymásnak.

2020. márc. 6. 14:32
 39/39 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Mi lett a vége, ha még olvasod esetleg?

(A hozzászólásoddal maximálisan egyetértek!)

jan. 22. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!