9 hetes terhesen halvány rózsaszínes folyás, ez vetélés vagy mitol van?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 17:16
1/39 anonim válasza:
nem hinném, hogy vetélést, pláne, ha amúgy jól vagy, s nem is görcsölsz
2/39 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök, semmi se fáj csak ez a rozsaszin folyas van most de rettentoen félek most :(
2015. máj. 26. 17:22
3/39 anonim válasza:
Lehet vetélés. Nekem is így kezdődött. Menj orvoshoz most!
4/39 A kérdező kommentje:
Te se görcsöltél?
2015. máj. 26. 17:28
5/39 anonim válasza:
Irány a doki. Terhesen a legkisebb vérzés sem normális.
6/39 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem is a 8. héten. Azt mondta az orvosom telefonon, hogy a görcs is lenne hozzá, menjek be a kórházba, ha nem görcsölök, de szeretnék megnyugodni, akkor másnap a magánrendelésére. De már telefonon is azt mondta, hogy nem gyanakszik semmi rosszra, mert ebben a terhességi korban a vetélés erős vérzéssel jár. Másnap bementem, de tényleg, csak hogy megnyugodjunk, és minden rendben volt.
Szerintem azért menj orvoshoz, már csak azért is, hogy megnyugodj.Szorítok!
32 hkm
7/39 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek a korhazba
remélem semmi baj nemlesz
nagyon félek!!!!! :( remegek
2015. máj. 26. 17:35
8/39 anonim válasza:
Nekem az 5 és 6 hét között volt rendes pici vérzés ami pedig utána barna lett. Én is mindenhol azt olvastam hogy vetélés lesz, de csak fél napig tartott. A szülésznöm azt mondta hpgy valószinű akkor tapadt meg a méhfalon a baba, úgyhogy ne gondolj a legrosszabra de menj el orvoshoz hogy megnyugodj.
9/39 anonim válasza:
Nem görcsöltem. Holnap már valószínű késő lesz...
10/39 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen volt erős vérzés (több mint menseskor), 3 napot voltam kórházban, kaptam progeszteron pótlást (Utrogestan kup 3x2), 2 napja jöttem haza. Szerencsére a baba nem ment el. Szigorú fekvés kell, csak WC-zni kelj fel, de a WC-n se szabad erőlködni. Sok szerencsét, írj holnap, hogy vagy(tok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!