9 hetes terhesen halvány rózsaszínes folyás, ez vetélés vagy mitol van?
Más a helyedben nem ide írkált volna, hanem rohan a dokihoz, kórházba, rendelésre, stb.
Én egyáltalán nem görcsöltem, mégis mire beértem a kórházba az UH-n már nem láttak semmit, és utána kezdtem el úgy igazán vérezni...nem tisztultam ki rendesen, úgyhogy engem még műteni is kellett, a műtőig bőgtem...nem kívánom, hogy ilyet kelljen átélned, de én a helyedben valószínűleg már rég úton lennék egy orvoshoz!!!
"Nem arrol van szó. Fiatal vagyok,senki se tud a családba a terhességemről"
Tehát annyira nem nagy baj, ha elmegy? Figyelj, értem én, hogy egy vaklármáért sajnálod felbolygatni a családot, de kalkuláld bele, ha másnap közlik, hogy nem menthető, de tegnap még az lett volna, nem nekünk lesz bűntudatunk.
Még mindig megoldhatnád úgy a család nélkül, hogy elmész olyanhoz, aki tud róla, és oda hívsz mentőt. vagy az utcára.
De mivel két órája tetted fel a kérdést, mostanra tömegközlekedéssel is beértél volna a kórházba...
Én kb 6-7 hetesen kezdtem el barnázni/halvány rózsaszínes folyás volt. Azonnal mentünk az sfr-re nem bíztuk a véletlenre (már túl vagyok egy missed abon) nincs kockázatnak helye!!! Nem találtak semmit ami mutatta volna, hogy mi miatt van ez.Azóta gyógyszert szedek napi 3x1 szemet a Duphastonból. Pénteken fogy el az utolsó szem a dokim azt mondta már nem is ír fel többet mert a 13. héttől már ez nem hat de szerencsére nincs is barnázásom már, remélem nem is lesz. Szorítok, hogy ne legyen semmi gond de én tuti nem tudnék holnapig várni legyen akár milyen messze az a kórház!!! Írj holnap!
Üdv: 13+5 hkm.
Én is sajnálom :(
Azóta már vérzel? Mit mondott a doki? Mi miatt lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!