9 hetes terhesen halvány rózsaszínes folyás, ez vetélés vagy mitol van?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 17:16
11/39 anonim válasza:
jaa, hogy ha ráér neked a gyermeked élete holnap reggelig, akkor mitől félsz???
én egyből mentem, meg is tudták tartani a terhességem :)
12/39 A kérdező kommentje:
Rendben holnap mindenkepp megirom h mi volt az orvosnal meg az UH ...uristen de félek :(
2015. máj. 26. 17:49
13/39 anonim válasza:
Most akkor tényleg vársz holnapig???
14/39 A kérdező kommentje:
Igen
nem folyik az a rózsaszin
csak a wc papiron volt
majd ha erősodik vagy valami megyek a korhazba
a korhaz tolunk 60km igyis
2015. máj. 26. 18:03
15/39 anonim válasza:
Pont 9 hetesen kezdtem el verezni. Rohantunk az ugyeletre (nem masnap reggel, hanem rogton), es hematoma volt.
28 hkm
16/39 anonim válasza:
Akkor aztán nagyon félhetsz. :/ Jó, hát inkább ne legyen semmi baj, de én biztos nem várnék reggelig.
Inkább hívnál mentőt, mentőállomás biztos van közelebb, mint 60 km, ha sajnálod a benzinpénzt.
17/39 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szó. Fiatal vagyok,senki se tud a családba a terhességemről
2015. máj. 26. 18:10
18/39 anonim válasza:
A párod nem tud elvinni? Ez nem játék! Ha holnap kiderül, hogy baj van, akkor is kell szólni a szüleidnek. Nem mindegy akkor, hogy ma mondod meg, vagy holnap?
19/39 A kérdező kommentje:
Azóta már vagy 6x voltam Wcn nincs most semmi a wc papiron,nem gorcsolok semmi
2015. máj. 26. 18:56
20/39 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen ment el a babám, és nem görcsöltem egy hangyányit sem. Csak egy barnás rózsaszínes folt volt. Mi azonnal mentünk dokihoz, de már nem tudott segíteni, pár nap múlva el is halt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!