Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 7,8,9,10 hetesen...

Akinek 7,8,9,10 hetesen elment vagy meghalt a magzata milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 21:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Biztos nehéz lesz,de majd csak túlteszem magam valahogy :(
2015. máj. 27. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem könnyű. Sajnos a társadalom szinte tabuként tekint a vetélésre, nem is mondjuk el szinte senkinek, csak itt a neten írogatunk róla. Mikor nekem elment a babám, én direkt beszéltem róla, úgy éreztem nekem könnyebb így, és meglepődtem, mikor megtudtam, hogy milyen sok ismerősömnek volt spontán vetélése, missed ab műtétje. Sokkal könnyebb lenne túltenni magunkat rajta, ha nem egyféle szégyenként kellene hordozni ezt a terhet. Tudom nem vigasz, de jobb, hogy most ment el, mintha később betegen született volna, vagy kiderül, hogy beteg, és neked kell úgy dönteni, hogy elveteted. Gondolj arra, hogy helyet csinált a testvérének, hogy ő már egészségesen fejlődhessen majd a pocakodban.
2015. máj. 27. 17:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Így igaz! Inkább most az elején menjen el s mint a terhesség kozepen vagy vége fele (mert bizony arra is van példa) vagy hogy halva szulessen. Az nyugtat csak h már valoszinu hetek ota nemis élt. Hisz csak 3mm annak ellenére h 9hetes lenne
2015. máj. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!