Hova tűnt a tegnapi kérdés, ahol meghalt a babája akinek 24 hetesen elfolyt a magzatvíz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 09:23
2/9 A kérdező kommentje:
Miért jelentetted? mi történt? Én csak az első pár választ tudtam olvasni.
2014. jan. 15. 09:28
3/9 anonim válasza:
Mert egyértelműen csak egy beteg lelkű ember szórakozik.
Már több ilyen kérdést kiírt.
4/9 anonim válasza:
Te jó ég, már megint feltette???!!!
Teljesen zakkant szerencsétlen :(.
5/9 A kérdező kommentje:
Szórakozik? Hogy tűnt ki? Hú, de kár, hogy nem tudtam később gép elé jönni.
2014. jan. 15. 09:34
6/9 A kérdező kommentje:
Megint???Írjatok már pár szót, mostmár a kíváncsiság hajt. Én meg úgy sajnáltam, habár csodálkoztam, hogy ilyen tragédia után eszembe nem lenne idegen emberekkel beszélni, netezni, új babára gondolni, de úgy voltam vele, mások vagyunk. Meg nem voltam szerencsére ilyen helyzetben, nem tudhatom ki hogy reagál.
2014. jan. 15. 09:35
7/9 anonim válasza:
Amikor először feltette a kérdést (együtt volt a férjével, és együttlét alatt elfolyt a magzatvize, menjen-e a kórházba, vagy mit tegyen...?), akkor egy idő után bevallotta (miután mindenki lekapta a 10 körméről, hogy miért ül még a gép előtt és nem a kórházba rohan), hogy ez az eset 2 éve történt vele, csak úgy állította be, mintha most történt volna, ő sem tudja miért csinálta, nem tudja feldolgozni, stb.
Sajnálom szegényt, de ez durva, hogy folyton kiírkálja ezt a kérdést.
8/9 anonim válasza:
Barátnőm anyukája, majdnem így járt 2 éve. Neki nem folyt el a magzatvíz, 19 hetes uh-n még semmi baj nem volt, 24 hetesen már nem élt a magzat, a magzat vize is nagyon kevés volt. Sokáig beszélni sem tudott róla, nem hogy kérdést írni róla. Nagyon beteg ember lehet aki ilyenekkel szórakozik.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem szórakozásból írja. Valószínűleg tényleg érhette őt hasonló tragédia, és a benne lévő feszültséget próbálja levezetni azzal, hogy a témában kikéri más emberek véleményét, leírhatja saját gondolatait. Így próbálja (persze nem egészséges módon) feldolgozni a gyászt. Valószínűleg a családjában, baráti körében nem tudja, vagy nem képes rá, hogy beszéljen róla. Tipikusan a "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" szituáció. Sajnálom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!