Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 7,8,9,10 hetesen...

Akinek 7,8,9,10 hetesen elment vagy meghalt a magzata milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmi tunetem nem volt, ures petezsakkal. 7 heten derult ki, a terhestuneteim vegig, a mutetig, a 11 hetig megvoltak.
2015. máj. 25. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Barnázás, majd vérzés. És üres petezsák.
2015. máj. 25. 22:01
 3/13 A kérdező kommentje:
UH derult ki hogy ures a petezsákod?
2015. máj. 25. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, ultrahangon. Dobbenet, hogy meg utana is megvolt az osszes terhestunetem.
2015. máj. 25. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem szabad tünetekre alapozni. Sógornőmnek volt szívhang 6 hetesen, 8 hetesen már semmi, 2 nap múlva már műtötték is.. :(
2015. máj. 25. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Tényleg ne alapozz a tünetekre. Nekem egy barna pötty volt, rohantunk a dokihoz, de már nem volt minden oké, pár nap múlva szívhang sem volt, mondták, hogy műtenek, a műtét előtti nap már véreztem. Most 13 hetes vagyok, már az 5. héten volt barna pötty, pánikba is estem és nincs gond. Van olyan barátnőm, akit szó szerint elöntött a vér, és nincs semmi baja a babának; de olyat is ismerek akinek semmi tünete nem volt, egyszerűen elment a szívhang, de még a műtét napján is megvolt minden terhességi tünete, még hányt is.

Inkább ne foglalkozz ilyesmivel, az első babánál szó szerint rettegtem, hogy elmegy, ilyen témákat olvastam, meg is lett az eredménye. Inkább tervezd a babaszobát, nézegess babaruhákat, gondolkozz babaneveken.

2015. máj. 26. 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Barnazassal kezdodott, de elmult mert kaptam ra utrogestant. 7heten volt szivhang, 9en mar nem. Elhalt :( megmutottek. Azota van mar egy lassan 2 eves gyonyoru kisfiam, es hamarosan megszuletik a kislanyom is. Veluk is barnaztam, de nem lett baj szerencsere :) de ne gondolj semmi rosszra! Sajnos ezeket nem lehet kivedeni, igy felesleges rajta stresszelni.
2015. máj. 26. 12:00
 8/13 A kérdező kommentje:

Elkeztem verezni ma voltam orvosnal,nemis el es veteles lesz

hetfon fekszek be a korhazba, muteti uton kiszedik

2015. máj. 27. 16:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :( Sok erőt kívánok, és kívánom, hogy mielőbb újra kismama lehess! Ne add fel a reményt!
2015. máj. 27. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2015. máj. 27. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!