A 19 hetes uh-on azt mondták, vér van a magzatvízben. Történt már valakivel ilyesmi?
Az uh-os orvos megkérdezte, hogy volt e vérzésem a terhesség elején! Mondtam neki, hogy igen, 16 hetesen volt egy kis rózsaszínes, véres folyásom, amivel azonnal rohantam az ügyeletre. Ott nagyon le lettem szidva, hogy minek megyek, nem görcsölök meg ilyesmi, ez nem igényel sürgősségi ügyeleti ellátást. Aztán nagy nehezen kaptam egy beutalót ultrahangra, de csak két nappal későbbre. Ott viszont nem találtak bevérzést, meg semmi kórosat. Most meg azt mondták, hogy abból maradhatott ez vissza, de ne aggódjak, el fog tűnni, fel fog szívódni!
Nem tudom, ki hogy van vele, azért én nagyon aggódom! Mégiscsak abban a vízben van a baba, azt nyeli meg ilyenek....
Van valakinek ilyen tapasztalata? Járt már így valaki?
Én nem tudok róla, hogy ilyenem lenne, de tudom,hogy a méhlepény bevérezhet, ami valószínűleg felszívódik, de vannaksúlyosabb esetek is, de neked nem lehet nagy gond, ha a doki azt mondta felszívódik.
Ne félj nem lesz baj!
Mindenben kövesd a doki utasításait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!