Kismama-öltözködési tanácsot kérnék, Ti hogy csináljátok?
Én az elsővel télen voltam terhes, és én is vastag leggingseket hordtam tunika szerű felsőkkel. A kimondottam kismama fazonú ruhákat nagyon nem kedveltem, mert azon túl, hogy mindegyikben úgy néztem ki, mint egy strandlabda, még iszonyú drágának is találtam őket.
Volt kismama farmerem is, de annak úgy van megoldva a derékrésze, hogy kétoldalt van benne egy gumi csík, így nem látszik a pólóalatt, hogy kismama nadrág.
Amúgy nekem az elsőnél és most is kicsi a hasam, nagyon sokáig (félidőn túl) tudtam hordani sima csípő farmert, ami bőven a hasam alatt záródik, így nem zavar (szerecsére a csípőés comb méretem sem változott).
Kár a vaterán is érdemes körülnézni terhesnadrágok, szoknyák után, mert olcsóbban lehet hozzájutni.
" vagy átlátszik, hogy mi van alatta, vagy ha nem, akkor a hasamon teljesen átnyomódik"
Színben passzoló felsőnél nem látszik át,
ha vastagabb a topod a pamutbetétnél vagy egy leheletnyivel is bővebb, akkor nem is nyomódik át. Nekem ennyi a "titkom".
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy inkább ez a pamut betét látsszon át, mint a kidudorodni készülő (még épphogy befelé van, de így is átlátszik vékony felsőn) köldököm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!