Kedves Kismamák, Ti hogyan csináljátok?
19 hetes várandós vagyok, dolgozom még, reggel 6kor indulok, és este 5 fele érek haza. Eszünk, és alszom. A lakás úgy néz ki, mint a háborús övezet, a szeretkezéshez egyáltalán nincs kedvem, olyan vagyok, mint egy élő-halott, a Párom is veszekszik már, mert hiányzik neki a szex, és a lakás is úgy néz ki, mint ahol bomba robbant. Hallottam a fészekrakó ösztönről, de ez bennem sehol sincs. Úgy érzem, hogy lemerült az össze elem bennem, és nem találom a töltőm. Ti hogyan csináljátok, hogy rend is legyen, szex is legyen, és Ti se legyetek hullák?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Szabadnapjaid csak vannak? Én vend.látásban dolgoztam 37. hétig, reggeltől estig. Szóval a munkanapok kilőve... Szabadnapokon pihengettem kicsit, aztán a háztartásnak álltam neki. És még a szexre is maradt kis energia (bár ez ritkult). És én befogtam a párom a házimunkába, ha már mindketten dolgozunk, kiveheti ő is a részét...
De megértő volt (még mindig az), hisz az ő babája is, bár egyenlőre csak én veszem ki a részem, de pont ezért kell tolerálnia az apukának....
38+1 hkm
Ha páromnak nem tetszett a lakás állapota, megmondtam neki hogy ő is itt lakik.
A szex-hez nem tudok hozzászólni, szerencsére ezzel nem volt gondom.
Igazából úgy, hogy összefogunk az apukával. Mind a ketten sokat dolgozunk, de mikor valamelyikünk előbb ér haza, pakol picit, vagy közösen hétvégén, szombaton, vagy vasárnap, mikor éppen otthon vagyok. (Vagy meglepiként renddel vár haza.) Sokszor kérdez, hogy hogy vagyok, és megbeszéljük a dolgokat. A szexszel meg úgy vagyunk, amikor jól esik, akkor vagyunk együtt. Van, hogy két hétig alig élünk, és semmi, aztán egy héten többször, szóval változó. Nem a szex lényeg, értékeljük, hogy össze tudunk bújni, és nyugi van. :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!