Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti ereztek / ereztetek hasonloan?

Ti ereztek / ereztetek hasonloan?

Figyelt kérdés
4 es fel honapos terhes vagyok de olyan a hasam mar mint egy 5-6 honaposnak. Buszke vagyok a pocimra meg arra hogy anya leszek de megis kozben ugy erzem magam mint egy felfujt balna ekkora hassal. Modt hogy jon a nyar kicsit irigylem a tobbieket hogy jarhatnak miniszoknyaban meg topban. En pedig ilyen hassal.. :/
2015. máj. 21. 09:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem. Szerintem mindenki tudta hogy megno a hasa te 1. Csak az ember mashogy kepzeli el. Mindenki csak a szep reszet meseli a terhessegrol. De amii evel jar azt senki se dicsekszi el
2015. máj. 21. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem a problémádat. Hány éves vagy? Max. 20-ra tippellek. Hisztinek tűnik, amit csinálsz.
2015. máj. 21. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem éreztem semmi hasonlót:)

Nagyon élveztem a terhességemet, a pocakomat meg egyenesen imádtam:) még a nehézségek ellenére is.

Én pl mindig elképzeltem ahogyan nyáron a melegben egy szép pólóban,pánt nélküli felsőben feszítek a szép gömbölyű pocakommal:) Hát annyira nem jött össze mert nekem télen volt már igazán nagy kerek hasam,de akkor is büszkén vállaltam és nem nem irigyeltem a vékony,lapos hasú nőket.

Ez egy átmeneti állapot,nem marad a hasad örökké nagy és kerek.:) No persze ha nem hagyod "elfajulni a dolgokat" :)

És sokszor vettem észre,hogy nagyon sok nem terhes lapos hasú nő mosolyogva csodálattal nézett a pocimra.

Azon még nem gondolkodtál el,hogy lehet,hogy vannak nők akik meg pont téged irigyelnek mert kisbabád fog születni? :)

2015. máj. 21. 10:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát én 32 hetes vagyok, de ilyen bajom nekem sincs. Ugyanolyan vékony voltam mindig, mint te, 45-46 kiló, most 58 vagyok, de nem látom magam bálnának egyáltalán, nem látszik, hogy ennyi feljött, igaz, elég vizes vagyok, valószínűleg az tetemes részt kitesz belőle. Én vettem magamnak csini kismama pólókat, ahogy elkezdtem kerekedni, azokat hordom cicanacival, így tök jól érzem magam. Nem igazán irigylem a lapos hasú nőket, majd lesz olyan nekem is újra pár hónap múlva :) Mondjuk a miniszoknya nem hiányzik eleve, sose hordtam, de a kedvenc farmersortomat azért szívesen felvenném :D Na majd jövőre :D
2015. máj. 21. 11:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Ferre ne ertsetek. Amint irtam mar korabban is enis nagyon buszke vagyok a pocimra es orvendek a terhessegnek mert kiskoromtol ez volt a vagyam mindig mikor kerdeztek hogy mi akarsz lenni mikor nagy leszel en azt valaszoltam hogy anyuka :) .. csak ugy atfutott az agyamon mar vagy 2szer ez hogy jon a nyar es en nemtudom felvenni a miniszoknyam vagy ilyesmi s hogy azert lehet kellemetlennek fogom erezni hogy mindenki csini en meg egy balna vagyok. S kivancsi voltam hogy masok is ereztek ilyesmit. Ennyi. Nem hisztinek szantam
2015. máj. 21. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem sincs hasonlo gondom. Vekony vagyok es elvezem a nagy pocakot. Vettem egy csomo csinos kismama rucit, miniszoknyat, pantos felsöket, csinos nyari ruhakat. Imadom, hogy a ferjemen is latom, hogy csinosnak tart es persze jolesik amikor ismerösök is megjegyzik, hogy jol nezek ki. Reg ereztem magam ilyen jol.

Persze, a regi ruhaim ram sem jönnek fel, de legalabb vehetek egy csomo uj ruhat :)

2015. máj. 21. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem rágódok ilyenen,eszembe sincs. Alig vártam,hogy én is kismama legyek. Nekem is lapos hasam volt,most 23hetes vagyok és simán van 27hetes hasam :) de én úgy imádom,mindig nézem hogy nőtt e,fényképezem 4hetente. És egyáltalán nem takargatom,direkt olyan ruhát veszek fel amibe szépen látszik. Büszke vagyok a pocimra :) ezt vállalja mindenki aki babás lesz :) ezt a pár hónapot élvezni fogom és nem azon lelkizni,hogy a szoknyám nem vehetem fel. Kit érdekel. Felveszem jövőre(pedig én is miniszoknyás vagyok) és büszke anyukája leszek a kisfiamnak.
2015. máj. 22. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!