Ti ereztek / ereztetek hasonloan?
Szia!
Én nem éreztem semmi hasonlót:)
Nagyon élveztem a terhességemet, a pocakomat meg egyenesen imádtam:) még a nehézségek ellenére is.
Én pl mindig elképzeltem ahogyan nyáron a melegben egy szép pólóban,pánt nélküli felsőben feszítek a szép gömbölyű pocakommal:) Hát annyira nem jött össze mert nekem télen volt már igazán nagy kerek hasam,de akkor is büszkén vállaltam és nem nem irigyeltem a vékony,lapos hasú nőket.
Ez egy átmeneti állapot,nem marad a hasad örökké nagy és kerek.:) No persze ha nem hagyod "elfajulni a dolgokat" :)
És sokszor vettem észre,hogy nagyon sok nem terhes lapos hasú nő mosolyogva csodálattal nézett a pocimra.
Azon még nem gondolkodtál el,hogy lehet,hogy vannak nők akik meg pont téged irigyelnek mert kisbabád fog születni? :)
Nekem sincs hasonlo gondom. Vekony vagyok es elvezem a nagy pocakot. Vettem egy csomo csinos kismama rucit, miniszoknyat, pantos felsöket, csinos nyari ruhakat. Imadom, hogy a ferjemen is latom, hogy csinosnak tart es persze jolesik amikor ismerösök is megjegyzik, hogy jol nezek ki. Reg ereztem magam ilyen jol.
Persze, a regi ruhaim ram sem jönnek fel, de legalabb vehetek egy csomo uj ruhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!