0.85 az AFP-m, és 0,76 a MOM? ELKÜLDTEK GENETIKÁRA!?
A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 1850.00 miu/L 0.71 MoM
Szabad ß-hCG szint: 34.0 Ng/mL 1.09 MoM
Tarkóredő vastagság (NT): 1.40 mm 0.90 MoM
Nekem ilyenek lettek. A dokim azt mondta, tökéletes a kombinált teszttel együtt... Neked melyik mom lett ennyi?
Túl sokat pareázol, nem kellene.
Az AFP vizsgálat túl gyakran hoz ki téves negatív vagy téves pozitív eredményt, és ezzel feleslegesen riogatja a kismamákat. A tiéd ráadásul nem is extrém alacsony, csak a határértéken van. Az alacsony AFP Down-kórra utalhat, de gondolom, a 12. héten néztek neked nyaki redőt és orrcsontot is, és mindkettő rendben volt. Nyugi! :-)
Mindent az AFP-ről: [link]
Terhességi HCG:21095,00 mU/ml
Terhességi AFP :26.50 ng/ml
MOM érték: 0,76
Korrigált AFP MOM:0,85
Terhességi HCG MOM:0,76
Ez van a leleten és nem igazodok ki rajta!Az első 3 az eredmény vagy az utolsó kettő?Melyiket nézzem?És jo e ez az eredmény?Bocsi a sok kérdést és köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia!
Nem tudom honnan írsz,de ha budapesti vagy, akkor menj el az Istenhegyi úti géndiagnosztikai központba! Nekem magas lett az AFP-m és már MÁSNAP tudtak fogadni!!!! (ja, és teljesen egészséges kislányom született!!!!)
22 hós kislány anyukája
Nem tudom, melyik eredményt kell nézni. Én, mikor megkérdeztem, hogy mennyi lett az AFP-m, annyit mondtak, hogy korrigált 0,75 Mom. A dokim annyit mondott rá, hogy rendben van. Engem nem küldtek sehova. A 19. heti UH tökéletes lett.
A tarkőredő a 12. héten 1,6 mm volt. A kombinált tesztem Down-ra is és Edwards-ra is kevesebb, mint 1:50000-hez.
26 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!