Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 0.85 az AFP-m, és 0,76 a MOM?...

0.85 az AFP-m, és 0,76 a MOM? ELKÜLDTEK GENETIKÁRA!?

Figyelt kérdés
A doki azt mondja határérték!De csak 2 hét múlva kaptam időpontot!Megfogok addig bolondulni!Amugy 31 vagyok a baba 20 hetes!Szerintetek van okom aggódni?És ez alacsonynak számít vagy magasnak?Á már elegem van!Olvastam a többi AFP-s kérdést is de hátha valaki van itt aki hasonló cipőben járt!
2010. febr. 25. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

A vizsgált markerek eredménye:

PAPP-A szint: 1850.00 miu/L 0.71 MoM

Szabad ß-hCG szint: 34.0 Ng/mL 1.09 MoM

Tarkóredő vastagság (NT): 1.40 mm 0.90 MoM

Nekem ilyenek lettek. A dokim azt mondta, tökéletes a kombinált teszttel együtt... Neked melyik mom lett ennyi?

2010. febr. 25. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Túl sokat pareázol, nem kellene.

Az AFP vizsgálat túl gyakran hoz ki téves negatív vagy téves pozitív eredményt, és ezzel feleslegesen riogatja a kismamákat. A tiéd ráadásul nem is extrém alacsony, csak a határértéken van. Az alacsony AFP Down-kórra utalhat, de gondolom, a 12. héten néztek neked nyaki redőt és orrcsontot is, és mindkettő rendben volt. Nyugi! :-)

Mindent az AFP-ről: [link]

2010. febr. 25. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Terhességi HCG:21095,00 mU/ml

Terhességi AFP :26.50 ng/ml

MOM érték: 0,76

Korrigált AFP MOM:0,85

Terhességi HCG MOM:0,76

Ez van a leleten és nem igazodok ki rajta!Az első 3 az eredmény vagy az utolsó kettő?Melyiket nézzem?És jo e ez az eredmény?Bocsi a sok kérdést és köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. febr. 25. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és a tarkóredő 1,3 lett!
2010. febr. 25. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A tarkóredő tökéletes. :-)
2010. febr. 25. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom honnan írsz,de ha budapesti vagy, akkor menj el az Istenhegyi úti géndiagnosztikai központba! Nekem magas lett az AFP-m és már MÁSNAP tudtak fogadni!!!! (ja, és teljesen egészséges kislányom született!!!!)

[link]

22 hós kislány anyukája

2010. febr. 25. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, melyik eredményt kell nézni. Én, mikor megkérdeztem, hogy mennyi lett az AFP-m, annyit mondtak, hogy korrigált 0,75 Mom. A dokim annyit mondott rá, hogy rendben van. Engem nem küldtek sehova. A 19. heti UH tökéletes lett.

A tarkőredő a 12. héten 1,6 mm volt. A kombinált tesztem Down-ra is és Edwards-ra is kevesebb, mint 1:50000-hez.

26 hetes km

2010. febr. 25. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!