Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most voltam 12 hetes uh egy...

Most voltam 12 hetes uh egy kicsit megijedtem. Az uh vesemedence tágulatot mutatott ki a kicsinél. Bal pyelon4. 0mm a jobb 5.5mm. Elküldtek genetikára. Milyen gondok lehetnek a kicsivel?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 10:49
 1/2 Adri baba ***** válasza:
100%

Először is ne aggódj ez is olyasmi mint az én problémám volt.(szívizom megvastagodás)sok babának van de mire megszületik sokuknak elmúlik...!Kinövik.

Nyugodj meg,ha ideges vagy azzal is ártasz,nem leszbaj!

2009. ápr. 9. 10:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez drült ki a 18.heti genetikain,de zt mondtákez gyakori és előbb/ehet,hogy még a hsadban/ vagy utóbb legkésőbb éves koráig kinövi,csak oda kell figyelni rá.Szóval ne aggódj! 31 hetes
2009. ápr. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!