Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamik, Ti hogy...

Kedves kismamik, Ti hogy viselitek lelkileg a hizast terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

Nagyon varjuk a kicsit, de nagy flegman azt gondoltam, hogy na en a minimumot fogom felszedni, mivel elotte rendszeresen sportoltam. Helyette mar 10-12 kg-nal jarok 30hetesen :(

Valahol nem is kerdesnek szanom a mondandom, hanem egy kis biztatast varok, hogy vagyunk igy tobben es "majdcsak lemegy" szules utan ...

2015. máj. 19. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én az elsővel 28 kilot hiztam,mindig hizekony vtam.ha csak ranezek vmire+2 kilo,de komolyan. 66-tal kezdtem,94 lett a vége.12 ment le rögtön,aztán szoptatás alatt elkezdtem figyelni,és mikor már mást is evett könnyű diétáztam. 15 hós koráig szoptattam.utána jött a kemény diéta,és 21 hós korára 59 kg vtam,szóval,jobban néztem ki,mint előtte.

Most újra babám lesz,és nagyon figyeltem,30.hétig 8 kiló jött fel,és utána annyira belefáradtam,h folyton figyeljem,h mit eszek..hogy elkezdtem enni,amit megkívántam.most 2 héttel a vége előtt járok +14-nél.

ennyire sztem még belefér,bár nem akartam 13-nál többet hízni.nyáron nem tudok majd rövidet hordani,meg ujjatlant sztem,de karácsonyra,és jövőre már sztem 62 leszek újra,vagy kevesebb,szoptatás mellett.csak lelki erő kell,mert imádom a kenyeret,tésztát,csokit....

de ha én meg tudtam,akkor Neked is sikerül

egyébként,ha sportos alkalt vagy,akkor lehet,hogy jóval többet,mint 6 kilót fogsz ledobni a szülés után.

sajna rajtam látszik,h nem a baba miatt van ez a +14....

és igen,engem is zavar,minden reggel a mérleggel van randim :-),néha este is :-)

2015. máj. 19. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Szintén zenész 😄 sport, intervall, súlyzós edzések....3 vérzés után nemhogy a túráktól, a hosszabb sétáktól is tiltva lettem. Ennyit arról, hogy én mekkora fittmami leszek! Szóval edzés zéró, zaba-kenyér-cukor nulla de azért gyarapodunk gyönyörűen! 23. héten vagyok 5kg-nál...

A csokit úgy váltom ki, hogy egy almát leturmixolok egy kiskanál kakaóporral 😄 ha ennék csokit végem lenne az fix!

Persze figyelek meg vigyázok meg megy a Diawellness zéró liszt meg pikula de bsza meg nem sokszor várandós az ember lánya és ha a város közepén nekem fagi KELLLLL mert a sok zabagép azt eszi akkor veszek én is nem futok haza egészséges fagyiért! Meg ha a sparba hülyének nézba kasszás 1 üveg savanyúubival a kezembe sem érdekel! Mire hazaérek elfogy 😜

Sok ismerős kérdezte nem e sajnálom a kocka hasam meg a fokhagyma fenekem meg a karizmom és biztos kva sok melo lesz lefogyni meg formába lendülni újra...igen! Nehéz lesz de nekünk kell leadni meg nekünk kell megcsinálni!! Aztán meg nekünk van lehetőségünk élvezni vagy nem élvezni a várandósságunkat!!! Nem KELL...de a lehetőség megvan!

Egyébként is eperszezon meg málnaszezon jön azt meg lehet zabálni 3 pofára..csoki helyett ❤

2015. máj. 19. 15:07
 13/15 A kérdező kommentje:

De szépen összejöttünk 😊 mindenki nagyon sok igazat ir. Peldaul en is ugy gondolom, hogy bizony sok kismamát zavar a hízása, csak ilyenkor az átlag ember (aki kevésbé tapintatos) mindjárt azzal jön, hogy akkor minek kellett neked gyereket válalni, ha ennyire a kg-al vagy elfoglalva, stb.

En mindjart az 1. trimeszterben 6kg-nal jartam, meg is szidott a doki elég komolyan, hogy az elsö 3 hónapban meg sem szabadna mozdulnia a kilóknak, hát nekem sikerült megcsinálnom 😄

Kedves 12-es, üzenem, hogy én sem vagyok liszt, illetve kenyér fogyasztó, de ma azért benyomtam egy sajtos-tejfölös lángost, mert ugye olyan csabito illata volt 😉 amugy az alma+kakaoport ki fogom probalni, mert a csokival nagy gondjaim vannak.

Nekem apukám a nagy kritikusom, és ö is állítja, hogy azért a sok kiló, mert a sportolást teljesen abbahagytam a kicsi miatt. Na de mellette megmondja a frankót is, miszerint szerinte a végére lesz az 20 kg fölött is, mivel hízásra hajlamos alkat vagyok. Na majd meglátjuk! A legfontosabb, hogy a kicsik egészségesek legyenek. Ezt kivánom nektek is lányok! És köszönöm a biztato szavakat 😉

2015. máj. 19. 15:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaa a mérlegröl még nem beszéltem ... Kedves 11-es. Én csak havi egyszer merek ráállni, aznap reggel amikor orvoshoz kell menni 😉 ami holnap lesz 😊 már kiváncsian várom.
2015. máj. 19. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én inkább fizikailag nem bírom. Sose voltam még ennyi kiló. 5 kiló plusz volt rajtam a "versenysúlyomhoz" képest, amikor kezdtem, és ahhoz jött fel eddig 6, így vagyok most 61 kila 158 centihez. És még csak a 26. héten járok.

A hasam akkora, mint egy ház, minden reggel kész kínszenvedés, hogy "na mi jön még fel rám" (az alacsony termetem miatt nem igazán lelek passzoló terhesruhát) és hol van még a vége?

Attól annyira nem félek, hogy vajon le tudom-e majd adni. Előbb-utóbb biztos, ha túl leszek a szoptatáson is és visszaállnak a hormonjaim, akkor biztosan hatnia kell majd a korábbi étrendemnek és a mozgásnak.

2015. máj. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!