Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik régóta próbálkoztok a...

Akik régóta próbálkoztok a babával hogy viselitek lelkileg?

Figyelt kérdés

Mióta próbálkoztok? Van vmi gond ,ami miatt nem sikerül?

Hány évesek vagytok?

2014. márc. 19. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hello

nem próbálkoztunk,szoptattam becsúszott,abortusz lett:(

most nagyon vágyom rá!bízom benne hogy már úton van:)

És Te Kedves kérdező?

2014. márc. 19. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából már évek óta nem védekezünk, de nagyon élesben (hőmérőzés, ovu teszt), kicsivel több, mint 1 éve próbálkozunk. De sajna nem jön össze a baba. Most készülünk inszemre. 36 éves vagyok :-(
2014. márc. 19. 20:25
 3/11 Picsusz ***** válasza:
Mi 3 éve várunk a babára.Semmi gond nincs velünk,decemberbe voltam átjárhatósági műtéten,ott is minden rendben volt.Elvileg 1-2 hónap és inszem,ha addig nem sikerül.Lelkileg nagyon nehéz,főleg hogy körülötted hirtelen mindenki terhes lesz.Minden sikertelen hónap nagyon nehéz,egyre nehezebb.De most próbálok agyilag kikapcsolni valahogy,mert ha nem,ebbe bele lehetne őrülni.
2014. márc. 19. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Már 3 éves a lányom. Nagyon nehezen jött össze, 5 év után. ( spontán sikerült). Nagyon nehezen viseltem a folyamatos csalódásokat :( Ma tudtam meg, hogy az eredményeim szerint hatalmas mázlink van, hogy sikerült egyáltalán.
2014. márc. 19. 21:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Örülök h írtatok. Olyan szomorú h aki tényleg babàt szeretne annak nem sikerül... :(

Első mikor volt az abortuszod??? Lelkileg biztos nehéz feldolgozni még ga nem kívànt terhesség is volt... sajnàlom h így történt.

Ketten is írtàtok az inszemet. Ez mit takar? Ennek még nem olvastam utàna. Drukkolok h sikerüljön :)

Éveket vàrni egy babàra....nagyon nehéz....

Utolsó, neked gratulàlok a kislanyodhoz :) milyen gondjaid vannak ami miatt kész csodànak tartjàtok h sikerült?? 5 év vàrakozàs ; próbàlkozàs joztos nem volt egyszerű, de sikerült :)

Mi 1 éve próbàlkozunk.... :( 2 vetélésem és egy kémiai terhességem volt eddig :( lelkileg iszonyú nehéz, főleg úgy h körülöttem tényleg minden ismerős kisbabàt vàr... elkezdtük a kivizsgàlàsokat, most egy pàr hónapig nem is próbàlkozunk...

Én 25 a pàrom 32éves

2014. márc. 20. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Novemberben:(

akkor a párom "kényszerített":(

2014. márc. 20. 09:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 8 éve szeretnénk kisbabát. Nagyon nehéz minden hónapban csalódni! Én 28 a párom 38 éves. Sajnos az elején sok "semmi baja, próbálkozzon tovább" orvoshoz jártam. Tavaly januárban találtam egy nagyon jó hírű endokrinológust. Kiderült koránt sincs minden rendben. Pcos, Ir, Pm alulműködés és magas prolaktin. Előző hónapban voltam kontrollon, most végre minden eredményem tökéletes, de a nagyobb siker érdekében írt ki costilbegytet és utrogestant. Most nagyon reménykedem, pedig már kezdtem feladni!
2014. márc. 20. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Hosszú-hosszú évekig kegyetlenül rosszul viseltem a sorozatos sikertelenséget, gyógyszerezéseket, injekciózásokat, műtéteket, inszeminációt, lombikot, vetéléseket és végtelenül hálás vagyok a férjemnek, hogy mindvégig kitartott mellettem, velem küzdött és támogatott, de 1 évvel ezelőtt végül mégis föladtuk. ...családot azóta sem tudtunk alapítani, de elfogadtuk.

10 év után adtuk fel.

Én 39 éves vagyok, a férjem 36.

2014. márc. 20. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:

7es válaszoló ,remélem tényleg sikerrel jártok most :) Ha minden eredményed tökéletes akkor mostmár csak jön az a várva várt bébi :) 8 év.....te jó ég....nem is merek belegondolni h mit érezhettek ennyi idö után...

Kedves utolsó hozzászóló,majd megszakadt a szívem mikor olvastam a kommentedet...10 év után jutottatok arra pontra h feladjátok??? Igazán felnézek rátok h ennyi ideig küzdöttetek és ami a legcsodálatosabb számomra h kitartottatok egymás mellett :) Egy kis reménysugárnak mindig kell Lennie,hátha vmi csoda folytán mégis...

Nálatok mi a baj ami miatt nem sikerül? Hányszor vetéltél?

Ha nem akarsz válaszolni,megértem....

Örökefogadáson nem gondolkoztatok még?

én is csak bizakodni tudok,h ennyi szomorúság és lelki gyötrödés után végre sikerül gyermeket szülnöm-habár a mi 1 évünk igen elörpül a 8 és 10 évhez képest,de így is hatalmas fájdalom ez nekem...

2014. márc. 20. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Negyedik vagyok. Köszi :) Miért mondták? Mert állandóan rendszertelen volt ( már szeptember óta nincs megint..) Voltunk mindketten dokinál, meddőségi központot ajánlottak. Mikor írtam az első hozzászólást, aznap mentem el egy másik endokrinológushoz. Eredetileg " csak' epilepsziám volt, meg egy kis pajzsmirigy alulműködés. Most mivel állandóan hízok, kitalálta az előző dokim, hogy IR-em van. Átmentem 20 km-re egy másik orvoshoz. Ő alaposan kikérdezett a terhességről is. Mikor mondtam, hogy spontán jött össze, szinte el sem akarta hinni... Ugyanis ő PCOS-re gyanakszik. Szerinte a pajzsmirigy nem érdekes, ez lesz az izgalmas, rájönni, miért jönnek fel a kilók. Konkrétan én sem értettem, miért tartja ezt ekkora csodának ( most már igen, ugyanis a PCOS miatt elvileg a petefészkeimben ciszták is lehetnek, vagy valami más gond.., de ez a jövő kérdése...)
2014. márc. 24. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!