Akik régóta próbálkoztok a babával hogy viselitek lelkileg?
Mióta próbálkoztok? Van vmi gond ,ami miatt nem sikerül?
Hány évesek vagytok?
hello
nem próbálkoztunk,szoptattam becsúszott,abortusz lett:(
most nagyon vágyom rá!bízom benne hogy már úton van:)
És Te Kedves kérdező?
Örülök h írtatok. Olyan szomorú h aki tényleg babàt szeretne annak nem sikerül... :(
Első mikor volt az abortuszod??? Lelkileg biztos nehéz feldolgozni még ga nem kívànt terhesség is volt... sajnàlom h így történt.
Ketten is írtàtok az inszemet. Ez mit takar? Ennek még nem olvastam utàna. Drukkolok h sikerüljön :)
Éveket vàrni egy babàra....nagyon nehéz....
Utolsó, neked gratulàlok a kislanyodhoz :) milyen gondjaid vannak ami miatt kész csodànak tartjàtok h sikerült?? 5 év vàrakozàs ; próbàlkozàs joztos nem volt egyszerű, de sikerült :)
Mi 1 éve próbàlkozunk.... :( 2 vetélésem és egy kémiai terhességem volt eddig :( lelkileg iszonyú nehéz, főleg úgy h körülöttem tényleg minden ismerős kisbabàt vàr... elkezdtük a kivizsgàlàsokat, most egy pàr hónapig nem is próbàlkozunk...
Én 25 a pàrom 32éves
Novemberben:(
akkor a párom "kényszerített":(
Hosszú-hosszú évekig kegyetlenül rosszul viseltem a sorozatos sikertelenséget, gyógyszerezéseket, injekciózásokat, műtéteket, inszeminációt, lombikot, vetéléseket és végtelenül hálás vagyok a férjemnek, hogy mindvégig kitartott mellettem, velem küzdött és támogatott, de 1 évvel ezelőtt végül mégis föladtuk. ...családot azóta sem tudtunk alapítani, de elfogadtuk.
10 év után adtuk fel.
Én 39 éves vagyok, a férjem 36.
7es válaszoló ,remélem tényleg sikerrel jártok most :) Ha minden eredményed tökéletes akkor mostmár csak jön az a várva várt bébi :) 8 év.....te jó ég....nem is merek belegondolni h mit érezhettek ennyi idö után...
Kedves utolsó hozzászóló,majd megszakadt a szívem mikor olvastam a kommentedet...10 év után jutottatok arra pontra h feladjátok??? Igazán felnézek rátok h ennyi ideig küzdöttetek és ami a legcsodálatosabb számomra h kitartottatok egymás mellett :) Egy kis reménysugárnak mindig kell Lennie,hátha vmi csoda folytán mégis...
Nálatok mi a baj ami miatt nem sikerül? Hányszor vetéltél?
Ha nem akarsz válaszolni,megértem....
Örökefogadáson nem gondolkoztatok még?
én is csak bizakodni tudok,h ennyi szomorúság és lelki gyötrödés után végre sikerül gyermeket szülnöm-habár a mi 1 évünk igen elörpül a 8 és 10 évhez képest,de így is hatalmas fájdalom ez nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!