Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik régóta próbálkoztok a...

Akik régóta próbálkoztok a babával hogy viselitek lelkileg?

Figyelt kérdés

Mióta próbálkoztok? Van vmi gond ,ami miatt nem sikerül?

Hány évesek vagytok?

2014. márc. 19. 16:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Megint a 4. vagyok. Viszont azt elfelejtettem írni, hogy a 21. hét környékén elküldtek genetikai tanácsadásra. Megijedtem, kérdeztem, gond van? A doki mosolyogva közölte, azért kell menni, hogy ne legyen. ( addig azt hallottam, oda csak azokat küldik, akiknek gond van a gyerekkel). Így már azon agyaltunk, hogy mi van, ha valami komoly baja van? Ezért a fél utat átsírtam, mert megbeszéltük, ha még el lehet vetetni, és kiderül, hogy valami nagyon súlyos gond van, inkább elvetetjük, mert nem tudtuk volna gondozni, több okból sem. Szóval azért még itt is volt gond. Teljesen padlón voltam. Ráadásul másnap, mikor felértem a tanácsadásra, ott meg mindjárt úgy kezdte a doki, hogy Maga az, akinek szív..baja van a picinek??? Hát, itt fogtam teljesen padlót... Szerencsére azonban minden oké ( a pajzsmirigy problémáját leszámítva)

Csak annyit tudok mondani, hogy ne adjátok fel!!!

2014. márc. 24. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!