Tegnap óta szédülök, ami eddig nem volt, és hullámokban jön rám. Normális ez?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert még soha nem fordult elő velem, hogy ágyban fekve megszédülök.Mintha forogna valami a fejemben, és néhány pillanatig tart.Ez a szédelgés napközben is vissza-visszajön, és elég ijesztő.Más is volt már így?
10 h km
2010. febr. 25. 07:47
1/4 anonim válasza:
nekem 6-10-ik hét között volt, meg hirtelen felkelésnél. Ha nagyon nem múlik menj le a körzetihez, gondolom vérnyomás probléma. De fekve elég furi.
2/4 anonim válasza:
nekem is volt egyszer egyszer de rám annyira nem jellemzö a szédülés eddig..inkább 5-6-7. hétben volt. szerintem normális...az idö járás miattt is lehet. nem kell aggodni,csak arra vigyázz ne ess el ha megszédülsz mert én elkaptam párszor a falat. de nálam sem volt gond!
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért vagyok megijedve én is.Fekve még soha nem volt ilyen. Ha nem múlik el, holnap elmegyek a háziorvoshoz.
2010. febr. 25. 07:55
4/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt ilyen kb ennyi idősen mint most Te vagy.
Velem az ágyban forgott a világ,nagyon rossz volt,bár nekem fejfájás is társult hozzá.Lehet a melegfront viselt meg,tegnap is az volt.Pihenjél,igyál sokat,ha nem múlik azért nézesd meg magad.28hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!