Ártalmas a babára nézve, ha hullámokban nagyon felmegy a pulzusom?
Figyelt kérdés
Ma többször úgy éreztem, kis híján elájulok (még sose éreztem ilyet), hevesen vert a szívem, pulzusom 120 felett. Aztán mindig visszament, egész 75-85-ig. Aztán megint fel. Félek, hogy ez a hullámzás gondot jelenthet. Tapasztalatokat várnék, mert se a nődokim, se a kardiológus nem nagyon tudott mint mondani.35 hetes km.2011. aug. 23. 21:14
1/2 anonim válasza:
Nekem is van/volt hasonló problémám, mostani terhességem alatt és az előzőnél is.
Szerintem, ha nem állandósul, nem okozhat gondot. A kislányom teljesen egészséges, semmi baja nem lett és a mostani terhességem is rendben halad. Szóval én nem aggódok a "begyorsulások" miatt.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen az első hetekben, mostanában szerintem a magnézium miatt nem nagyon fordul elő. De az előző szülésem után 2-3 hónappal előfordult többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!