Megkívántam a görögdinnyét, de nincs rá pénzünk. Mit csináljak?
Wow...a hangyáknak is több joga van nálatok, mint neked és a gyerekeidnek??? Mert ugye a hangyák dolgoznak!
És neked 3 gyerek mellett egész délután arra volt időd, hogy minden kérdésünkre válaszolj???
A férjed nem csapott le egyett, hogy takarodj mosogatni, mosni, főzni? Ha nem keresel, ne is netezz!
:-D
KUBU Play! görögdinnye ital, sportpalackban.
Nagyon finom, de sajnos nem mindenhol kapni!
Egyértelmű, hogy kamu.
Ezek szerint akkor a 120.000 ft adókedvezményt is megkapjátok ( ha ezzel együtt 400.000 a férjed keresete) plusz a családi és a te táppénzed kb 50.000..Ez így 500.000 ft felett van.
Ebből nem kapsz dinnyét?
És ez a duma, hogy nem vagy egyenértékű a gyerekeiddel együtt a CSALÁDBAN a férjeddel szemben,mert nem keresel..
Mit ne mondjak: Rossz helyre szültél.
Gondolom,házassági szerződésetek is van akkor, hisz a férjed félti tőled "vagyonát":
Adok egy tippet. Menj külföldre a gyerekeiddel ápolónőnek, mondjuk Ausztriába, megkapod a majdnem 1000.000 euró családi pótlékot plusz dolgozol 1800-2000 euró fizetésért ápolónőként, tehát röhögve megkeresed a 2800 eurót, ami dupla annyi, mint a férjed fizetése.
Így aztán lesz pénz dinnyére.Sőt... Talán még csokit import szőlőt is vehetsz majd magadnak és a GYEREKEIDNEK, 1200 ft/kg.
Ettem ma dinnyét!!!!!!!!!
Fiam vett nekem egy kis darabot a zsebpénzéből. :)
És isteni finom volt!
Férjem azt mondta,hogy nem a pénzt sajnálta,hanem tudta,hogy még zöld,éretlen,nem édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!