Megkívántam a görögdinnyét, de nincs rá pénzünk. Mit csináljak?
HElyes. MAgyarázd meg magadnak, hogy amit a férjed csinál, az nem hatalmas parasztság, csak felelősségteljes gondolkodás. Hogy 3 gyerek mellett, a negyediket várva, dolgozó nőként nem járjon neked 1500-2000 ft, mert kevesebbet keresel és ő nem ad, az nem a jó férj ismérve... nyilván nem attól lesz jó, ha minden kívánságok egy pillantásra teljesíti, de te írod, hogy szinte remegsz érte.
Sajnállak.
Mindegy, hogy dinnye, körömlakk vagy egy pár papucs a vágyad, szomorú, hogy ennyire meghunyászkodsz őfelsége akarata előtt.
En csak annyit irok, h en januarban kivantam meg a sargadinnyet, a ferjem addig jart, mig szerzett egyet, es harom napig voltam beteg utana😊
Szoval talan jobb, ha nem eszel...
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Én 2 hónapja kívánom de sehol se láttam még! 😃
Én sem keresek most pénzt, de a férjem ma megállt egy zöldségesnél és vett nekem egy zacskó epret 2000-ért. Nem kellett kérni, nem kell utána sóvárognom, nem kell mérlegelni, hogy vajon kerestem-e elég pénzt ahhoz, hogy kaphassak epret vagy hogy a család teljes értékű tagja vagyok-e vagy csak háziállat szintű.
Úristen kérdező, téged tényleg kutyába sem vesz a férjed, pedig a 4. gyerekét várod, volt kerested is, mégsem érdemelsz meg terhesen egy vacak dinnyét. 1600 ft egy kínai műanyag papucs, durva, h ennyi sem jár neked. Buta vagy, h ilyen embernek szülsz 4 gyereket, ilyen ember kénye-kedvének szolgáltatod ki magad évekre, vagy lehet, egy életre a 4. baba után.
Egyébként szánalmas, h leírsz valamit, aztán valaki rákérdez pár részletre és már csűröd-csavarod, az ellenkezőjét állítod, letagadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!