Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32hetes terhes vagyok es...

32hetes terhes vagyok es ferjem peneszes sajtot evett es megkivantam en is, kis darabkat ettem belole ahol zold volt azt kivagtam. Artottam a babanknak?

Figyelt kérdés
tulzasba nem estem csak kis darabkat ettem.
2013. dec. 4. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Valóban nem tanácsos enni, de azért ennyitől semmi bajotok nem lesz. Egészségetekre! :-)
2013. dec. 4. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
dehogy,semmi baja nem lett!:)
2013. dec. 4. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baj lesz, de a penész egyik tulajdonsága, hogy nemm csak a látható helyen van.

Tehát hiába vágsz le látható foltot élelmiszerről, a spórák már az élelmiszer minden részében ott lesznek.

Ezért tanácsos azonnal kidobni az egész darab élelmiszert, ha megpenészedik, nem pedig levágni (pl. keménysajtok, kenyér, stb)

2013. dec. 4. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagy az Isten állatkertje...penészes sajt nem romlott..így készül...

Szerintem igyál rá egy korty vörösbort,lazíts.

2013. dec. 4. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne penészes sajtot enni terhesen??Én pl.nagyon szeretem a Briet egy pohàr borral ahogy az utolsó is irta,de azt hiszem itt csak mi ketten értettük a kérdést:)
2013. dec. 4. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez eddig fel sem merült bennem. Én imádom a Camembert, rendszeresen eszem, pedig az is nemes penésszel borított.

Szerintem nem lesz semmi baja.

2013. dec. 4. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a vége felé tatár bifsteket is ettem. Juuuj :)
2013. dec. 4. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Aki még nem is hallott róla:

[link]

De persze mindenki maga dönti el, ez pont olyan kérdés, mint később, hogy mikor adsz a babádnak tejterméket, magvas gyümölcsöt, mézet...vannak ajánlások, de mindenki saját belátása szerint cselekszik.

2013. dec. 4. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is szoktam enni Camembert sajtot,nem is keveset.Nem lett töle bajom :)

32hkm

2013. dec. 4. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Legalább 5 pontban szegtem meg a cikkben leírtakat.

Camembert, tükör tojás lágyan, Capelin halikra, füstölt lazacos szendvics (csak párszor ettem a szendvics házban), és házi tejet vásárolok, igaz mindig felforralom.

Azt lenne okom aggódni, de nem teszem. Az első terhességemnél én is nagyon aggódtam mindenen, de így másodszorra már nem annyira.

2013. dec. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!