25 hetes terhes vagyok. Még egyszer sem volt olyan hogy nagyon megkívántam volna valamit. Szóval nem vagyok kívánós. Késöbb lesz ilyen is? Vagy ez normáis?
én nem voltam kívánós a terhesség alatt, de ez mindenkinél máshogy zajlik. van aki, kívánós van aki nem. én pl nagyon hányós voltam az első trimeszterben. azt olvastam , hogy a kívánóssággal jelzi a szervezeted, hogy mi az amiből többre van szüksége, (vitamin, rostok....)
boldog babavárást
Szia
Ép a harmadikat várom és egyknél sem voltam kimondottan kívánós volt amit szívesebben ettem meg a fiamnál pl: erdély zalonnát( Ezt azóta sem eszem), meg csipőset ettem rengeteget ;a lányommal: Zsíroskenyereztem és leveseztem, most pedig sokat fagyizok, dinnyézek, meggyezek és barackozok. Viszont az kívánósság hogy máris izibe de aztán gyorsan olyan soha nem volt. Abban a sógórnőm a profi ő éjszaka elzavarta az urát a Tesco-ba nem egyszer kisebb kívánságlistával. Hogy mennyi volt benne a nyafi és mennyi a valós vágy az relytély a számomra mert előte se és azóta se találkoztam hasonlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!