Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhes vagyok. Még...

25 hetes terhes vagyok. Még egyszer sem volt olyan hogy nagyon megkívántam volna valamit. Szóval nem vagyok kívánós. Késöbb lesz ilyen is? Vagy ez normáis?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális.Nekem 3 gyerekem van,és csak az egyiknél voltam kívánós.
2009. júl. 16. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, normális, én sem voltam kívános. A lényeg. hogy jólesően egyél mindent.
2009. júl. 16. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem voltam kívánós a terhesség alatt, de ez mindenkinél máshogy zajlik. van aki, kívánós van aki nem. én pl nagyon hányós voltam az első trimeszterben. azt olvastam , hogy a kívánóssággal jelzi a szervezeted, hogy mi az amiből többre van szüksége, (vitamin, rostok....)

boldog babavárást

2009. júl. 16. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ép a harmadikat várom és egyknél sem voltam kimondottan kívánós volt amit szívesebben ettem meg a fiamnál pl: erdély zalonnát( Ezt azóta sem eszem), meg csipőset ettem rengeteget ;a lányommal: Zsíroskenyereztem és leveseztem, most pedig sokat fagyizok, dinnyézek, meggyezek és barackozok. Viszont az kívánósság hogy máris izibe de aztán gyorsan olyan soha nem volt. Abban a sógórnőm a profi ő éjszaka elzavarta az urát a Tesco-ba nem egyszer kisebb kívánságlistával. Hogy mennyi volt benne a nyafi és mennyi a valós vágy az relytély a számomra mert előte se és azóta se találkoztam hasonlóval.

2009. júl. 16. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!