Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mas is ennyire kivanos?

Mas is ennyire kivanos?

Figyelt kérdés

Kepzeljetek! Nezem a vacsoracsatat, es ahogy hallom hogyan keszul az etel, egyszeruen osszefut a nyal a szamban...

Annyira megkivantam most valami jo kremlevest...

Jartatok mar igy, hogy lattatok valamit a tv-ben, interneten, olvastatok valamit egy etelrol, es megkivantatok? Mit lehet ilyenkor tenni? (Nagyon szeretem a hasam, es kivanos vagyok... plane a sajtfelekre csorog a nyalam...) Ugye nem szuletik meg hamarabb a Baba emiatt? :(

33 heteske vagyok...

2010. okt. 27. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A baba megszületésének ehhez semmi köze, emiatt ne aggódj.

Én állandóan kívánós vagyok, ha terhes vagyok, ha nem. Ezért nem szeretem nézni a vacsoracsatát, mert közben rájárok a hűtőre :)

Ezt a csicseriborsós okosságot, ami ma főztek, azért megkóstoltam volna :)

De amúgy most párizsis kenyér + boci csoki kívánásban vagyok jó pár hete...

2010. okt. 27. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon az voltam..és még szerintem sokan vagyunk így..hiszem,hogy a kívánósság úgy működik,h mindig azt kell,ami a baba fejlődéséhez éppen szükséges,ő kívánja,nem én,persze csak ésszerű határokon belül.Sokat feküdtem benn a kórházban,és a legnagyobb kincs mindannyiunk számára a haza koszt volt..Egyszer iszonyatosan megkívántam a sajtos tésztát,hoztak is,addig addig mondtam-nyafogtam,hogy a végén az egész terhespatológia a sajtostésztára ácsingózott:)
2010. okt. 27. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném,h különösképpen mindig az egészséges ételek után vágyódtam,soha nem a zsíros,szaftos,fűszeres dolgok után.
2010. okt. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!