Kinél mikor kezdődött a kivánós korszak? És mit kívántatok?
Az első fiammal volt csípős-savanyú kínai leveses korszakom, aztán túróscsuszás. A 12. héttől.
Most a második fiammal a káposztáért (nyers) és a paradicsomléért vagyok oda :) 30 hetes vagyok.
Te?
Nekem már a legelején kezdődött,amikor még nem is tudtam hogy terhes vagyok.Kb 1 hétig szinte csak banánt ettem,sajna azóta nem bírom megenni,de a kívánósság azóta sem múlt el.Nagyon érdekes mert olyan dolgokat is kívánok amiket előtte nem is szerettem.Remélem szülés után elmúlik mert nagyon bosszantó tud lenni amikor hajnali 1-2 körül le kell caplatnom a zöldségeshez mert addig nem tudok elaludni amíg nem eszem egy kis epret.
21hkm
Tegnap volt minden bajom mikor a vacsoracsatát néztem! A nyálam egyfolytában folyot, málna....attól kész vagyok:) Igazábol még nem teljesen veszem észre hogy van amit nagyon kivánok. Egy kis édesség minden napra kell de ezen kívül még semmi extra!
23 hetes vagyok
Minden kaja melle csiposet kell egyek, mert maskepp nem esik jol, persze csak mertekkel teszem, mert tudom, hogy a sok nem tesz jot.Kulonben terhesseg elott ranezni se tudtam volna.
13 hetes km
Még nem is tudtuk, hogy jön a baba, mikor annyit kezdtem el enni, hogy csak néztünk. A legelején a lekváros táska volt a legnyerőbb, aztán jött a kakaós csiga lekváros táska kombináció, aztán majd megőrültem, hogy ehessek levest, bármilyet, csak leves legyen, aztán meg a téliszalámi volt a favorit. Ez tartott kb a 16. hétig.
Most pedig a paradicsom és a kefír megy nagyon, bár a kefir már lecsengőben van!
23 hetes kismami
Nekem az égatta világon nem volt semmi terhességi tünetem, s azóta se:)
28 hetes km
Nekem a 13.héttől volt kívánós korszakom a 20.hétig, azóta egyenlőre nincs :) Eleinte állandóan krumplilevest ettem volt hogy 2-3 napig szinte csak azt :) utána rántott hús sült hússal, hamburger, rengeteg pizza :) mindössze 5 kilót híztam :)
23h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!