Kinél mikor kezdődött a kivánós korszak? És mit kívántatok?
Figyelt kérdés
Ételre gondolok:)2010. jún. 16. 13:27
11/15 A kérdező kommentje:
:) De édesek vagytok:)
2010. jún. 16. 15:28
12/15 anonim válasza:
Nekem fagyott eper, fagyottan rágcsáltam decemberben az utcán, a párom meg itta a forralt bort, jo nagy hülyének néztek:) a fagyott eper azota se mult el, de volt kefir, pizza mostanában fantza narancs.. a csirkét viszont nem kivánom, most 35 hetes vagyok, de azt hiszem egész jol megusztam, a növérem végig lekváros nokedlit evett meg cukros zsiros kenyeret:)
35
13/15 anonim válasza:
Én sajnos a hoddogot kívánom feszt...:( Attól ám lehet hízni. De persze lecsúszik a mecis kaja is, főleg amiben van kecsap.
14/15 anonim válasza:
Nálam a fagyi a palacsinta meg az őszibaracklé volt a nyerő:))mostmár ugy nyomja a picur a gyomrom hogy örülök ha pár falat lemegy egy nap:)34 hetes
15/15 anonim válasza:
14:14-es vagyok!
Az üdítők, hát tényleg ezt hogy felejthettem el! A MIRINDA, hú, majd meghaltam érte heteken keresztül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!