Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor kezdett el nagyon...

Ki mikor kezdett el nagyon kivanos lenni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Elso terheseggel nem kivantam semmit, sajnos nagyon etvagytalan voltam, szedtem a vitamint hogy potoljam. Most a masodik babaval elso perctol kivanos vagyok, marmint ahogy kesett a mensim es tul voltam az egy hetes hanyingeren, mostanaig kivanok meg minden felet. 34 hetes km.
2011. ápr. 30. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak az elso trimeszterben voltam kivanos azert mert egesz nap rosszul voltam es csak soso turot es ecetes paszulylevest ettem. A hanyingerrel egyutt a kivanossag is elmult a 13. heten. aztan nagyon tudatosan etkeztem ezert nagyreszt az eszemre hallgattam es nem a gyomromra.
2011. ápr. 30. 20:45
 3/4 anonim válasza:
Én csak az első 3 hónapban voltam nagyon kívánós. Olyankor általában savanyú káposzta, vegyes vágott, savanyú uborka és egyszer volt, hogy a sört kívántam meg :) De már elmúlt....
2011. máj. 1. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:
szinten a savanyu kaposztat kivantam 3 honaposan es 1-2 alkallommal a sort de azota semmi.en is etvagytalan vagyok.de enni muszaj.
2011. máj. 1. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!