Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21. hetes terhes vagyok!...

21. hetes terhes vagyok! Nagyon megkívántam a kólát! Ha veszek milyet vegyek? Light-ot, vagy zérót?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Teljesen mindegy. Sőt, ha nem cukormenteset iszol, akkor sem lesz semmi.

Én a lightot azért szeretem jobban, mert valahogy nekem az finomabb, mint a zéro.

2008. okt. 26. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnézed akkor rájössz, hogy a light és a zéró tök ugyanaz!!

Mint a pepsinél a light és a max.

Szóval ebből a szempontból tök mindegy..12 éve csak cukormentes kólát iszom , azt észrevettem,hogy a pepsitől jobban fáj a gyomrom...

Nekem is jó a kóla, mert a fejfájásomat is csillapítjaés nem csinál annyi savat mint a gyümilé, viszont óvatosan, hogy azért ne ezmiatt maradj éjjeli bagoly!!

A másik dolog pedig fogyassz mellette kalciumot, mert a kóla elvonja a szervezetből , ez sem a fogaknak, sem a méhösszehúzódásoknak nem tesz jót.

2008. okt. 26. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kettő között tényleg nem sok különbség van, úgyhogy teljesen mindegy, de nekem azt tanácsolták terhesen és sok helyen olvastam is, hogy ha már colát iszol akkor inkább a simát és ne a light verziót.
2008. okt. 26. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Inkább simát vegyél. Vagyis ne olyat, amiben aszpartám az édesítő.
2008. okt. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!